- Hobby elektronika
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Plazma TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Pont ezért szerettem volna valakitől vmilyen doksit szerezni, hogy megtudjam van-e benne. Az más kérdés, hogy otthon a gépem eleve az oldala nélkül megy, de itt nem szivesen állnék neki leszedni az oldalát menet közben, ha meg lekapcsolom, akkor mindenki sikítozni fog, hogy most mér nincs net???
Számszerűleg mennyire marad el egy ide vinyó egy scsitól gyorsaságban?
(ez láma kérdés, de csak a fordulatszámot tudom, hogy abban sokkal gyorsabb.) -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Van a cégnél egy Hp Netserver E 50.
Szétszedni nem tudom, mert ezen keresztül megy a net és a háló. A Hp-nál is próbálkoztam segítséget kérni, de nagyon sehova nem jutottam, mert ez kifutó termék, és csak pár linket kaptam amivel nem mentem semmire. Goggle szintén nem hozta a várva várt eredményt.
A kérdésem az lenne, hogy tudja valaki, hogy milyen vinyóval lehet bővíteni (én úgy vettem ki, hogy 4.7 és 9.4 scsi)? Illetve ha valaki tud valami olyan doksit, amit adnak egy gagyi 10 ezres alaplaphoz is - mármint alaplapleírást vagy vmi. hasonlót, lényeg, hogy a bővítések fel legyenek sorolva. - annak a segítségét szivesen elfogadnám, ill. bárkiét.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- LEGO klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest