- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
#27070592 #47 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam. Én még sokáig a kis telefonok "élharcosa" voltam, de már elfogadtam a telefonok méreteit. Pedig ott van pl az XZ2c. Nekem van kettő is belőle, állati kényelmes telefon. Sajnálom, hogy nem a Galaxy S8 idejében terjedtek el ezek a gyorstöltési technikák. Ketté szedni az akkut vagy három felé, mondjuk 3x 1000 mAh, azt sokkal gyorsabban fel lehetne tölteni és akkor nem sok embert érdekelne, hogy csak 3000-3500 akkus telóink vannak.
Sajnos az akkugyártók későn ébredtek, a telefonos cégek meg nem erre fektették a hangsúlyt, hanem elsőnek megnőttek a kijelzők és aprádonként nőttek az akkukapacitások, míg elértük azt, hogy ma az 5000 mAh egy tök belé méret.
A gyorstöltés meg (nálam a 20W nem gyors, hanem a 60-80W az, bár a 3000-3500 mAh-s akkuhoz elég lenne a 40-50W is) később kezdett elterjedni, fejlődni. -
janeszgol
félisten
válasz
Pro Koryak #35 üzenetére
A Note 10 jó telefon.
A Note 9 elmegy, a Redmi 10 elmegy. De jobbak, mint ez a Honor. -
janeszgol
félisten
válasz
Pro Koryak #20 üzenetére
55 ezer ft. Ennyiért már ne várj sokkal többet. Elmúltak azok a idők, lapozni is kellene a naptárat, illetve néha kinyitni a híreket.
Ott a Moto E40, meg a Redmi 10C és 12C. Hardveresen jobbak? Jobbak. Kijelzőben? Nem jobbak. Kamerában? Jóval gyengébbek.
-
janeszgol
félisten
válasz
Jack Hunter #3 üzenetére
Az tényleg illik rá.
-
janeszgol
félisten
Ennyiért ez megvásárolható nyugodtan. Éppen azt néztem, hogy az általános minőség nem csak a kijelzőknél, hanem a kameránál is bőven nőtt. Kamerában pl egy A5 2017 sem jobb (sőt!).
A kijelző vállalható, az SoC a HD felbontás mellé vállalható. Ram ok, kamera ok, akku ok.
Nyugodtan meg lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Pár hónappal a start után kifejezetten jó ajánlat lett a Honor belépője.
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest