Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • ssara

  csendes tag

  Sziasztok.
  Sára vagyok, 17 éves. Eddigi rövid életem alatt már túl sok minden történt velem, és túl sokat hibáztam. Nem tudok magamon kiigazodni, és ez nagyon idegesítő.. ezért leírom ide a gondolataimat, érzéseimet, hogy legalább vissza lehessen olvasni.

  Egyfolytában bántom azt az embert, akit a legjobban szeretek, és aki a legtöbbet tett értem. Mindig tönkreteszem a dolgokat.. MINDIG. Néha már azt hiszem, hogy valami baj van velem, orvoshoz kéne mennem.. Hiszen a legtöbb ember általában tanul a hibáiból, de nálam ez persze nem így működik. Újra és újra elkövetem őket, majd sajnáltatom magam, amíg a szerelmem megbocsát nekem.. Néha azt kérdezem magamtól,hogy egyáltalán hogy merek még élni? Hiszen ő eddig, a nagyjából két évnyi együttlétünk alatt mindig mellettem volt, még akkor is, ha bántottam. De mit adtam én neki..?
  Mindig fel tud vidítani, akkor vagyok boldog, ha mellettem van, ha nincs itt, elfog a szorongás.. nem tudom mitől félek ilyenkor .. Talán a másnaptól, attól, hogy még legközelebb is velem lesz-e, vagy elege lesz és elhagy.. Ilyenkor inkább felhívom, csak hogy halljam a hangját 10 percig. Tudom, szánalmas.
  Rengeteg gyerekes álmom volt és van kettőnkről, a jövőnkről. Persze ezt ő is tudja, de inkább nem hangoztatom gyakran, nehogy megunja, vagy megijedjen vagy bármi ilyesmi.
  Soha nem fogom tudni meghálálni mindazt, amit értem tett.. Higgyétek el, ő tényleg a tökéletes fiú, nem úgy, mint valami tündérmesében, hiszen olyan emberek nem léteznek, de ő mindent megad, amit egy lány csak kívánhat. Nála önzetlenebb emberrel még nem találkoztam.
  A többit később

 • ssara

  csendes tag

  És most a nagy leleplezés :DDD A barátomat, akiről eddig írtam Krisztiánnak hívják, nagyjából fél évvel idősebb nálam, de ha a gondolkodást nézzük, akkor fényévekre vagyok tőle sajnos :( Ő megfontolt, realista, amíg én álmodozó és gyerekes vagyok a legtöbbször.
  A mai nap nyugisan kezdődött, elvoltunk egymással, reggel egy kis játék, hülyülés :DD
  Utána már egyszerűen csak unalmasak voltak az órák, illetve szegénykéim német tz-t írtak..
  Nem túl pozitív :( Én addig olaszon voltam, ebből lett a baj utána..

  Elküldtek egy megbeszélésre Lillával és Eszterrel együtt, aminek az volt a lényege, hogy pályázni lehet egy olaszországi egy hetes nyelvtanfolyamra, amire egy ember mehet, és ingyenes. Mikor kijöttem, mondta Krisz, hogy hallotta, és menjek, mert tudja, hogy akarok. Ami igaz lenne, csakhogy 1. egyedül kéne mennem a suliból, 2. ismeretlen emberekkel kéne beszélnem, amihez most nincs túl sok kedvem, 3. ő nem jöhetne velem.. :(((
  Erősködtünk egymásnak és persze egyikünk se tudta meggyőzni a másikat szokás szerint.
  A végén ő mérges lett rám, én meg kiakadtam és bőgtem egy sort. Mindezt irodalom doga közben.. Ő egy idő után persze jött megnyugtatni, hogy írjam a dogát, nincs semmi baj, de tudom, hogy attól még mérges volt rám, mert nem ismertem be, hogy ilyen vagyok, és hogy lenne kedvem hozzá. Tényleg nincs még egy ilyen fiú. Én idegesítem őt fel, aztán ő vigasztal engem :( Nem érdemlem meg, mégis itt van, mert valami csoda folytán szeret.
  Szóval ez a része a napnak nem volt jó, de túléltük.

  Ezután viszont lementünk a Duna partra, sétáltunk, beszélgettünk, játszottunk.. Nagyon jó volt. :B Közben meg elkezdett esni az eső, de sebaj, a fa, ami alatt voltunk jó esernyőnek bizonyult :C Higgyétek el nagyon szeretem őt. Remélem egyszer majd ő is elhiszi nekem. Szurkoljatok!

 • ssara

  csendes tag

  Újabb hiba.
  A múltkor Kincsem elfelejtette, hogy 0. óránk van és a suliban járkált, én meg nem szóltam neki, azt hittem, elaludt. Ebből jó nagy balhé lett újra. Ma szintén 0. óránk volt, ezúttal - tanulván az esetből - küldtem neki visszahívót, de még fél 8kor sem volt benn, hát kimentem a buszmegállóba megnézni, hogy a következő járattal jön-e. Azzal jött, de mérges lett ám, mert elkéstem óráról, bár csak néhány percet..
  "Bűntetésként" azt mondta, hogy akkor holnap nem is visz el inkább csónkázni, pedig azt tervezte. Már megint mindent elcs*sztem (Y) :W :W :W Padlón vagyok. Annyira szeretném, hogy mindig mellettem legyen.. Tudom, mit képzelek magamról, hogy ilyeneket kérek, vagy várok el, vagy csak gondolok, hiszen még mindketten gyerekek vagyunk. Tudom. De fizikai fájdalmat okoz, ha nincs mellettem.. Ez már beteges. Persze ő sokkal jobbat érdemel nálam.. én viszont nála jobbat sose találok, de nem érdemlem meg őt.. Segíts Istenem..

 • ssara

  csendes tag

  Hihetetlen, mekkora örömöt tud okozni egy piros kis felirat a képernyőn, miszerint 1 új üzenetem van :DDD Összeszorul a gyomrom és mohón olvasom, hogy mit írt nekem.. Nem függőség, mert csak akkor van ilyen hatás, ha tőle várok üzenetet.
  Szeretlek Életem :B

 • ssara

  csendes tag

  Közben voltunk osztálykiránduláson Balatonlellén, és mentünk "spontán moziba is, de ezekről később. :) Holnap viszont elutazok Erdélybe 4 hétre.. nagyon nem akarok, csak enélkül anyámék besértődnek, szóval igazából csak kettőnk miatt megyek el.. Nem tudom hogy hogyan fogom bírni Kincsem hiányát.. Majd megpróbálom elfoglalni magam. Meglátjuk mi lesz.

 • ssara

  csendes tag

  Még két hét... Nem birom. Nagyon kész van ő is,fél.. Megértem persze. :W :((( Csak legyek már otthon vele, és legyen minden rendben..

 • ssara

  csendes tag

  beszélgess anyádékkal,ne hazudozz annyit,ismerkedj emberekkel,szeresd a családod és légy otthon a "mindennapi témákban" ,szeress engem ,de mindenek előtt SAJÁT MAGAD.

 • ssara

  csendes tag

  mit mondhatnék? Csodálatos nyár, mióta vele vagyok. Eddigi életem legjobb nyara. Őrülten szeretem..

Hozzászólok Aktív témák