Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON_01
tag
Igen tudom, de azért nem veszek külön kábelt, hogy a CEC ne legyen benne. Nálam minden egység a gyári HDMI kábelekkel megy tökéletesen. A TV-n amúgy sincs HD hang amiért esetleg a kényelmi funkciója miatta az ARC engedélyezni kellene, hogy HDMI kábelen menjen a hang. Így meg 1 optikai kábellel több van az erősítőben, de elég nagy, úgyhogy elfér benne. A képe meg tökéletes ARC nélkül is. Na mindegy, ez csak egy ötlet volt.
-
SunMount3r
Topikgazda
Lehet túlbonyolítottam az elképzelést, ez zavart meg: addig nem vált vissza, amíg egyszerűen csak az erősítő egy másik bemenetét is használom-> ebből sok variációra lehet következtetni, hogy hogyan is van összekötve, az egyik pont az volt amit kérdeztem. (Soha nem volt még erősítőm és nem is foglalkoztam annyira velük, ez van.
) Konkrétan azt (is), hogy az ARC az erősítő egy másik kimenetén/bemenetén egy külön kábellel van megoldva. Mármint a TV és az erősítő között. Természetesen tudom, hogy működik az ARC (és hogy nem kell hozzá feltétlenül külön kábel), csak a kombináció nem volt egyértelmű.
Mind 1, megírom a Futeko-ra, hogy az ARC-nak és a forrásváltásokhoz (is) lehet köze a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest