- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
YceBear
tag
válasz dgyuri0123 #99120 üzenetére
Nalam egy Pio N50 van mint futomu. Reszben NAS -rol direktben reszben egy mini gepre kotve DAC kent. (J3050 proci). Nem tunt fel oriasi kulonbseg hangminosegben.
-
YceBear
tag
válasz dgyuri0123 #99011 üzenetére
En is BP -i vagyok szoval a tavolsagi kerdes megoldodott. Futomuhoz is van cuccom ,de kuldtem privatot.
-
YceBear
tag
válasz dgyuri0123 #98998 üzenetére
Tudok kolcson adni egy Beelink GT1 -t sajat tapjaval ha tesztelni akarsz.
-
YceBear
tag
válasz fehér_ember #98618 üzenetére
Hangkimenetnel nincs pcm Van mpeg, 2 dolby, he-aac es van automatikus. Barmelyikre allitom nem folyamatos a hang.
-
YceBear
tag
Udv.
Egy kis segitseget szeretnek kerni. Adott egy Pio N50a halozati lejatszo ami ha LG TV rol optikan kap hangot akkor szagatottan jatsza le. Elozo Samsung TV -nel is elofurdult de ritkan. TV -n hiaba allitok barmit ez nem valtozik. Ha szamitogeprol kapja az Optikai jelet akkor nincs gond folyamatos a hang. Ha Tv-t masik DAC ra kotom akkor is folyamatos a hang. Merre keressem a problemat? Kabel minden esetben ugyan az a Klotz optikai kabel volt.
Koszi -
YceBear
tag
válasz szazbolha #96633 üzenetére
(#96633) szazbolha
Milyen CD lejatszo? Nalam is volt ilyen gond es kiderult, hogy a CD "gyenge" lancszem. Ha a CD -t DAC -on keresztul kotottem be az erositobe akkor megszunt a torzitas.Kerdes: Chario dobozoknak milyen a hangja mondjuk Triangle Antal es/vagy Tannoy Revolutionhoz kepest?
Koszonom
[ Szerkesztve ]
-
YceBear
tag
válasz Alabástrom #94275 üzenetére
Szia,
Nemreg hallgattam meg oket szerintem a XT8F pont annyival dragabb mint amenyivel jobb. Kicsit mas a hangszine melyben kicsit erosebb. Szerintem hallgasd meg egymas melett mindkettot a hazai forgalmazonal ha Budapesti vagy.
[ Szerkesztve ]
-
YceBear
tag
válasz #01758976 #89979 üzenetére
Koszonom. Kicsit pontositok mert nem voltam egyertelmu. DAC cseret meg nem tervezek igy marad vagy a TEAC vagy Pioneer N50A. Szoval "csak" hangfal cd es erosito. Talaltam Marantz PM15S1, SA15S1 parost 360K ert illletve neztem NAD356 -t kb 100 kornyeken, de akkor meg hagfal mindig keves ezert ugy latom elso korben hangfal csere lesz, de itt csak Dali Icon 6 MKII -t talaltam 250k ert. Tannoy -t meghallgatom mert meg sosem volt hozza szerencsem.
-
YceBear
tag
Sziasztok,
Szeretnem a meglevo rendszeremet kicsit feljavitani es kis segitsege kene mit nezzek/hallgassak meg. Jelenlegi felalas NAD326,NAD516CD es castle knight 2 hangfalak. DAC szerepet TEAC UD-301 tolti be. Mivel koltozes is lesz ezert allo hangfalban gondolkodom. Amit keresek hosszan hallgathato zenei rendszer, ami jelenleginel tobb reszletet mutat meg de nem viszi tulzasba. Magasai tisztabbak es melyek sem folynak szet. Keret kb 400e. Hangfal, Erosito, cd. Hasznalt sem problema.
Koszonom
-
YceBear
tag
válasz dgyuri0123 #74820 üzenetére
(#74820) dgyuri0123
Ha az allvany beferne akkor allot keresnek. Csak a TV szekrenyre tudom rakni. A cel az lenne, hogy valami jobb hangot kapjak ami nem foglal sok helyet es koltozes utan ha eladasra kerulne ne legyen nagy a veszteseg.(Ami mindig lesz csak merteke nem mindegy) BW 602 volt nalam kolcsonben az mar 1 picit nagy volt. Erosito sincs meg hozza igy az lesz a kovetkezo lepes.
-
YceBear
tag
Sziasztok
FOCAL CHORUS 706 mennyire ajanlott 55k ert. Erdemes meghallgatni?
Koszonom
-
YceBear
tag
válasz Nemir Ombe #73121 üzenetére
Koszi. Nehez lesz orultem, hogy talaltam valami tipust. Denon 3808 esetleg, bar inkabb hangfalra koltottem volna tobbet.
-
YceBear
tag
Sziasztok,
Ideiglenes rendszerhez kernek segitsget amin relativ kicsit lehet bukni szoval inkabb hasznalt lehet erdekes. Zenere, filmre es radiora kene valami normalisabb hangu rendszer. Volt nalam kolcson 1 Onkyo Sr607 + BW 602 paros amibol szetrintem nem sikerult kihozni a maximumot a hely adotsagai miatt. Amit neztem Onkyo NR-609 60k illetve Polk R6 68K ami sajnos kozben elkelt. Ez jarhato ut lehet van esetleg van jobb alternativa ugy 150K ig bezarolag? Hangszorobol csak polcsugarzo johet szoba mert mas nem fer el.
Koszonom
-
YceBear
tag
válasz Mathiask #70135 üzenetére
Elnezest kicsit osszejott minden nem volt lehetosgem valaszolni:
(#70135) Mathiask
Pontosan mire is van szükséged? Mármint csak hangfal? Vagy erősítő is? Forrás? CD?, vagy sz.gép+dac?Szep lassan mindenre de elso korben Hangfal + erosito.
(#70136) fehér_ember, (#70144) krichd1
Koszonom az infokat /ajanlasokat. Keresek meg hallgatni valot mert nem szeretnem elkakpodni. Velemenyem szerint nem biztos hogy az elado orul neki, ha csak hallgatni megyek hozza, szoval eddig ezert nem nezelodtem a hasznalt piacon. -
YceBear
tag
válasz krichd1 #70133 üzenetére
krichd1
Hangdobozok gondolom jol voltak elhelyezve leven ezzel foglakoznak (ha fontos leirom a cegeket is ahol voltam) es mindharom helyen azert tobbszor megneztek hallgatasi poziciobol is. Kbalezesrol nincs infom az elso helyen QED re tippelek mert azt forgalmaznak illetve ajanlottak. Beleugrani nem akarok mert meg a tanulasi/tapasztalatszerzesi fazisnal jarok, es ez tul sok penz ahoz hogy ne dontsek jol.
Szoba erdekes kerdes. Kb 18m2 ugy 3.5 *5.5 koruli ehez a nagy allo doboz kicsit sok ezt tudom. Illetve ami meg problemas hogy egyiik oldalon "nyitott" masik oldalon kozvetlenul fal es uvegajto van. Remelhetoleg ez valtozni fog a kozeljovoben, de addig is info es tapasztalat szerzessel totlom el az idot. -
YceBear
tag
válasz Nemir Ombe #70129 üzenetére
Nemir Ombe
Ha nem lősz be egy kb. árat, akkor nagyon nehéz dolgod lesz. (és az ajánlóknál is színes lesz a paletta)Nehez ugy mert special a Quadral -nal nem hallotam egetvero kulonbseget az ar novekedesevel, bar itt valoszinu az erosito volt a gyenge lancszem. Mivel az Ikon 7 volt legjobb igy arra lonem be a maximum arat.
-
YceBear
tag
válasz Nemir Ombe #70124 üzenetére
Nemir Ombe
Nekem speciel az Ikon 7 jobban tetszett mint az Opticon.
krichd1, Nemir Ombe
Nemi furom olvasassal es 0 hangi tapsztalattal indultam el 3 uzletbe/bemutato terembe, mert mindenki azt mondja a fulemre kell hallgatnom. Egyik uzletben sem vettetek fel, hogy nezzem meg hozza illo erositevel is, igaz sehol sem mondtam osszeget, mert fogalmam sincs mennyit szanjak ra. Illetve szeretnem tudni mminek hol a helye, HIaba szannek ra pl 300k -t ha nem az igazi amit ennyiert kapok,, ezet inkabb kesobbb veszem meg, csak legyen olyan ami majdnem tokeletes. A harmadik alkalommal mar kicsit tobb tapasztalattal rakerdeztem az erositore es ott azt mondta az elado, hogy ezekhez a hangfalakhoz boven eleg ez a kategorias erosito, a kulonbozetet meg koltsem CD -re.
Illetve meg 1 kerdes. Minden uzletben azt mondtak, hogy a hangfal a lenyeg mert az alap "hangjat" nem modositja nagy mertekben az erosito. Pl nekem a Canton -nak se NAD -al se a kis Marantz -al nem tetszik a hangja. Jo hangja van csak nekem nem tetszik. Ezt mennyiben befolyasolja ha 1 kategorival nagyobb erositon hallgatom?
-
YceBear
tag
válasz Nemir Ombe #70117 üzenetére
Koszonom. Pontositok kicsit. Kulonbozo korulmenyek igy alakultak:
1. helyszin Denon PM520, Marantz CD6005, PM6005 - Zensor 3, Opticon 2, Lektor 6, Opticon 8, Ikon 7 MKII Itt az osszeset sikerult meghallgatni a Marantz komboval. Itt szerencsem is volt mert az elado kicsit felporgott es ravett, hogy hallgassuk meg az Ikon 7 -t is. Aminek orulok is meg nem is.
2. helyszin Marantz MCR-611 - Quadral, Canton itt lehet keves volt a kis erosito.
3. helyszin NAD326, Marantz PM6005 Polk Audio, Illetve itt is volt 1 kis Canton, de az ezen korulmenyek kozott sem jott be a hangja.Ha szukseges leirhatom pontosan melyiket milyenek hallotam csak igy is soknak tunik amit irtam.
[ Szerkesztve ]
-
YceBear
tag
Sziasztok,
Stereo rendszerhez kernek nemi segitseget. Tul vagyok par meghallgatason es erdekelne, hogy mit lennne erdemes meg kiprobalni mielott dontok. Jelenleg tulvagyok par Quadral, Canton, Polk Audio es Dali hangfalon. Igaz kulonbozo korulmenyek kozott hallgattam de nemi tapasztalatott sikerult igy is szerezni.
Quadral, Canton hangja jo de nekem nem jon be. Canton tipusra nem emlekszem, Quadral Rhodium sorozat volt.
Polk Audio LSIM 703 tetszett,
Dali Lektor 6, Zensor 3 Opticon 2, Opticon Ezekben magas, mely, kozep arany nem tetszett
Ami viszont nagyon bejott az a Dali Ikon 7 MKII bar kicsit talan faraszto volt a hangja mert elsore hallgattam.
Szoval mit nezzek meg meg, ami esetleg meg nem ez a draga kategoria de jo.Koszonom
-
YceBear
tag
Sziasztok,
Ujonckent a hangok vilagaban erdeklodnek, hogy Marantz PM7005 es Dali Lektor 6 miyen kombinacionak szamit "vegyes" (film+ zene) hasznaltban? Jelenleg nincs viszonyitasi alapom es meg igyekszem hallgatozni is de edrekelne a tapasztaltabb emberek velemenye.
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Befutott a Zenfone 12 Ultra, de nem ide
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format A3+ Wi-Fi tintasugaras nyomtató MFP,ajándék patron,számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest