Hirdetés
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fehér_ember
addikt
válasz
proci985 #117226 üzenetére
Lehet az lesz a vége hogy veszek egy fractal design hangszigetelt házat és átpakolok mindent abba.
Bár nem tudom hogy mennyit számít a hangszigetelés ha hárrafelé részben nyitott. Van ventillátorhely és venti is kifelé. Illetve a bővítőkártyák helyeinél is vannak rések + a befúvó ventiknél is részben nyitott (porszűrő van csak). Persze valamennyit biztos számít. -
fehér_ember
addikt
válasz
proci985 #117198 üzenetére
Ezt a mennyiséget nem fizeted meg ssd-ben. Amúgy az jól hangzik hogy valami lap alá, amit utána felragasztunk egy szivacsra, a szivacsot meg a pc házba vagy egy újabb lapra/lemezre amit aztán már be tudunk csavarozni a pc házba . Csak azt kell kitalálni/megtervezni hogy hogyan tudjuk majd utólag a lapjáról leszerelhetővé tenni a hdd-t, hogyan férjünk a rögzítő csavarjaihoz hozzá. De simán kivitelezhető.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
proci985 #116549 üzenetére
Most csak kammererre reagálnék, a többire úgyis felesleges. Kammerer valóban törölte magát. Csak éppen évekkel később (idén). Előbb permanens kitiltást kapott innen. De a ph fórum maradék részére száműzve is gyakran, irreális mértékben érte utol a moderáció. Ezt elégelte meg.
-
orbano
félisten
válasz
proci985 #116393 üzenetére
Ezért kérdeztem. Tudtommal van azért pár UDP-s megoldás még itt-ott, de a jelenlegi hálózati eszközökkel szerintem az sem nagyon lehet probléma.
Persze egy központi órajelgenerátorra kötött audiofil switch lineáris táppal és aranyozott SFTP aljzatokkal sosem árthatKöszi, tápban egy HDPLEX 400w DCDC lesz egyelőre egy dell tégla táppal. Ez utóbbi nem tudom milyen minőséget képvisel...
-
válasz
proci985 #58614 üzenetére
"oke, de az elektra az erre 2800 euro"
Az az új ára lehetett, most már csak használtban van.
"mondjuk ez a pack igy egesz jo?"
Én a centert és az állványosat nem hallottam, így összességében nem nyilvánítanék véleményt, de a DF-6 front nekem áráért tetszett. És való igaz, hogy még bejáratva sem volt. Egyébként akkor Arcam AVR250-em volt, azzal hallgattam.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
proci985 #58588 üzenetére
Pedig azt gondolná az ember, hogy helyben olcsóbb.
Dynavoice-ból amit már láttam, hogy többen dicsértek az pl. a Challenger M-65. De ez nem sokat jelent mondjuk, nekem személyes tapasztalatom nincs vele.
DF6-ot futólag hallottam Liszinél. Még nem volt bejáratva sem, de emlékeim szerint áráért "kellemes", viszonylag meleg hangot produkált. -
Tamoo
nagyúr
válasz
proci985 #58581 üzenetére
Ha már úgyis kint vagy, vehettél volna inkább Dynavoice szubot.
Én nem vennék ilyen "kis" frontot. Személy szerint sztereó zenéhez nem szeretek / nem szoktam szubot kapcsolni. Mozin megint más, ott ha thx ajánlás szerinti 80Hz-en vágod és nincs túl nagy térben, akkor nem lehet rossz ez sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest