Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Azzal játszottam persze, de nálam sem vette fel a botot :F
Ill. ráálltam és kiirtra, hogy felvettem, utánan visszamentem és már nem irt ki semmit... Viszont megjelent nálam a bot, ha jól emlékszem, támadni tudtam (volna) vele :F
viszont tetszett, hgoy nem tudtam mit kell csinálni és össze-vissza boklásztam és egy nap után szólt, hogy már egy nap eltelt és még semmit sem csináltam :) -
Sanya
nagyúr
ancient empires
nokia telefonokra (már series 40-re is)
www.xtel.ua asszem -
taltos
senior tag
válasz
TrollBalint #47 üzenetére
Én is kipróbáltam, szerintem is jó játék, és én is elvesztettem a gyakorlást. :)
Nekem a botot sem sikerült felvennem, meg támadnom sem sikerült. Lehet, hogy még kicsit bugos a magyar nyelv... Te azzal játszottál? -
taltos
senior tag
válasz
TrollBalint #45 üzenetére
Már lehet vele játszani, csak még asszem csak az elfekkel működik a kampány. Úgy rémlik, hogy magyarul is működik többekközt (a párbeszédek, meg ilyenek).
Asszem letöltöm. :)
Egyébként Nagyon sokak szerint roppant jó! Én innen ismerem:
[L]http://www.linuxforum.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1776[/L] -
taltos
senior tag
Hali!
Ez egy borzasztóan igéretes programocska, mindenkinek a figyelmébe ajánlom! :)
[L]http://www.wesnoth.org/[/L]
Kérek róla véleményeket, legalább a screenshotok alapján. :) -
eddie303
őstag
Heroes4 nekem se, s még sokmindenkinek nem jött be, pedig mikor olvastam róla, nagyon vártam :( Azóta is a 3-ast nyomatom, mert az még nagyon jó. Ismeritek a The Wake of Gods nevũ nemhivatalos expansion-t? Próbáljátok ki, az installáló kicsi, s isteni a tartalma, sokminden nem lesz olyan, mint az eredeti H3-ban, olyan pálya is lesz, ahol nincs várad, s nem is kell, csak a küldetést kell teljesíteni :) Nem kis angoltudás kell hozzá :) Esetleg érdemes kipróbálni Heroes Chronicles szériát is, az is a 3-assal egyenértékũ, van belõle 4 fajta is.
Na haragudjatok, nem tudok linkelni, mert nagyon gyengén megy a netem :( Gépigénye mindegyiknek kb ugyanaz mint a 3-asnak.
Szerk:
Itt érdemes szétnézni, de nálam alig megy :( http://www.strategyplanet.com/homm/wog/download.shtml
[Szerkesztve] -
Fisha
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Egy nem tul ismert de eleg jo game ebbol a fajtabol a Lords of magic.
-
TrollBalint
addikt
Az igaz, hogy a randommal nem lehet igazán jó térképet csinálni, de mikr nincsen neted, vagy nincs már új pálya, amit valamelyik haver ne ismerne, akkor jön jól, ugye mert kritériumok vannak... :) Legnagyobb pálya, legnehezebb fokozaton a térkép is, meg pálya is... :) És legyen úgy, hogy haverral szövetségben vagyunk, a gép meg szintén, de ellenünk ugye... :)
Ez az igazi kihivás, persze teljesiteni szinte lehetetlen... :))
Ami a heroes 4-be alegjobban tetszett (a második kiegészitésben), hogy ott már meglehetett adni, hogy a lények mozogjoanak, mármint azok is, amik havonta jönnek :)) -
LJoE
senior tag
nálam a gamék
majd telón megbeszéljük mikor, hol -
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Nekem megvan Disciples1és Disciples2, újságos cd melléklet.
19. után odaadom ha kell.
Gépigény elég nudli.
Csörömpölj ha kell és elhozom neked. -
bdav
őstag
válasz
TrollBalint #35 üzenetére
4 harci része eléggé el lett rontva, na az a rész az ami miatt legkevésbé tetszik. jo volt az ugy hogy a hös csak állt és nézett, viszont a primary skilljei kihatottak az egész csapatra, stb.... ráadásul a 2-3 harctere sokkal jobban átlátható volt. voltak a 4ben jo dolgok pl. a választható egységépítés (de volt h. nem volt emgfelelően kiegyensulyozva a 2 unit), az ujfajta mágiafelosztás, stb... de összességében tragikus még mindig. Random map: hát enmtudom sztem egy jó heroes térkép van olyan szinten bonyolult, hogy nem lehet igazán random generátorral utánacsinálni. egy jól megcsinált térkép nagyságrendekkel jobb. netröl épp eleget lehet letölteni :)
-
TrollBalint
addikt
Nekem bejött nagyon, főleg, hogy lehet a hőssel gyakni :D
persze az 5-ben:
-Hőssel nem lehet harcolni :(
-nem lesz több szintes térkép :((
-nem lesz még véletlenszerű térkép generátor!!! :(((
(Mi a haverommal mindig úgy szoktunk játszani, 2-ben, 3-ban, hogy random térkép, mi ketten szövetségben, gépek szövetségben ellenünk, legnagyobb térkép legnehezebb fokozat :DD (a játéké is, és a térképé is :)) )ú
Valaki irta, hogy az Age of Wonders jobb, min t a Heroes. Elsőre nekem is tetszett, de aztán valahogy egy sikúvá vált... :( //mondjuk én heroes rajongó vagyok :)) )
De ami nagyon tetszett benne, hogy lehetett a hőssel harcolni (akkoriban még nem lehetett a heroesben), és a csata. Kegyetlen nagy harctér, ráadásul a szomszédos egységek is részt vettek, viszonylag logikus harcrendszer (a repülő lényt csak repülő lény tudta megsebezni, vagy ijássz, ill. visszatámadáskor) -
Árpi bá
aktív tag
Ezt, honnan?
[L]http://www.acornarcade.com/reviews/commercial/pol/[/L] -
zsiga667
addikt
válasz
TrollBalint #28 üzenetére
Tényleg, el is felejtettem... :B
A 4 nekem sajnos nem igazán jött be, ráadásul akkor jöttem rá, amikor megvettem, mindkét kiegészítővel együtt... :O -
Árpi bá
aktív tag
Senkinek?
-
Árpi bá
aktív tag
válasz
jakobkacsa #19 üzenetére
Megvan a címe, eszembe jutott:Prince off the loyality
-
jakobkacsa
senior tag
talaltam valamit: [L]http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00002S82B/dealtime-dav-mp-20/102-5843975-7700910?dev-t=D2GPY4FLPNIDH9%26camp=2025%26link_code=xm2[/L]
tehat letezik hivatalos expansion, csak nem hivjak sehogyse -
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Fantasy General :D
-
Árpi bá
aktív tag
A Homm2-höz van valamilyen kieg.
Nem tudjátok melyik, és hol? -
válasz
bLaCkDoGoNe #14 üzenetére
a2+b2=c2
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszi mindenkinek a hasznos okosságokat. (Barátnőmnek kellenek ilyen gamék, ő is köszöni az infokat). Ha eszetekbe jut még valami okos, ne tartsátok magatokban! :)
-
Tithian
őstag
Disciples 2: Gallean's Return (azaz Guardians of the Light + Servants of the Dark)
Disciples 2: Rise of the Elves
Az alapjátékot (Disciples 2: Dark Prophecy) kár megvenni, az első kiegészítők is tartalmazzák, azt hiszem, az utolsó is.
Ha mindet megszerzed, egy csomó lemezed lesz, ami tartalmazza az alapjátékot, plusz egy fajt, egy csomó pályát és 5 új kampányt.
A GotL és a SotD együtt alkot kerek egészet, a RotE magában is komplett. -
válasz
bLaCkDoGoNe #10 üzenetére
Ja, amúyg még ajánlom neked a Civilization Test of Time-ot, mert van benne gyárilag egy nagyon kafa fantasy scenario. De ha nagyon akarsz az eredeti Civ2-höz is találsz fantasy scenariókat tucatjával (én is tudok adni), valamint - feltételezem - hogy már a 3. részéhez is vannak ilyenek bár az annyira nem jön be nekem. Szerintem a Test of Time a legjobb.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #10 üzenetére
Az első is veri az öszes Heroest együttvéve szerintem. Persze most tuti láncra vernének a HOMM rajongók... :D
-
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Szerintem az Age of Wonders sorozatot veri a Heroes sorozatot mind játékélményben, mind grafikában, sőt még zenében is.
Eddig 3 rész jelent meg:
Age of Wonders
Age of Wonders 2 (ezt sajna nem is lehetett itthon kapni)
Age of Wonders Shadow Magic (ez túlképpen a 2. rész kiegje, de önállóan fut).
Az utóbbit mostanság 5k-ért vesztegetik az MM-ekben. -
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Gépigényt heroes szerű játékhoz??
Proci: P1 133 minimum :D
Ram: legalább 16 mega, de jobb a 32 :D
VGA: S3 trio, de abból is legalább az 1 megás :D
Egyébként a Disciples2 a legjobb szvsz. -
gabranek
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
master of magic
gépigény nem kell hozzá :) már 486-on is ezzel játszottam. azóta sem csináltak számomra jobb fantasy körökre osztott stratégiát. -
Out
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
King's Bounty sorozat :D
-
Gergarian
aktív tag
Disciples 1 és 2
-
rog
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
warlords
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Abban kérnék egy kis okosítást, hogy vannak-e olyan játékok, amelyek Heroes-szerűek. (Fantasy környezet, körökre osztott stratégia, stb.)? Ha léteznek ilyenek, akkor kérek hozzájuk linkeket és/vagy gépigényt is. Köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest