- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
rezra
csendes tag
én is arra gyanakodtam, hogy zavarja valami, de nem látok a közelben semmi ilyet, bar lehet, hogy a falban van valami izmos vezeték?
a boltot hívtam, mondták, hogy meg se próbáljam visszavinni (kb. ez volt a mondanivalójuk kivonata, de azért azt közölték, hogy a garancialevélen rajta van, hogy melyik szervíz, s ezt egy kis unszolásra azért mégiscsak elmondták...)
ma este megpróbálom átvinni egy másik szobába, hogy ott csinálja-e
(bár mivel kicsi a lakás, ezért a fürdőben fogom kipróbálni... :) )
ha még mindig rezeg, jól lemosom... :DD -
Pacák
senior tag
Nyugi... mondom 3 év után csinálta... elfáradt szegény. :)
Megjavították, azóta semmi gebasz nincs. kopp-kopp Ezért még nem csalódtam a márkában. :) Teszi a dolgát, nekem tetszenek a színei így ahogyan van.
Csak vannak intő jelek, amikre oda kell(ett volna) figyelni. Nem elrettentésnek szántam, amit írtam, csak az a cél, hogy még időben lépjen a topicgazda. Ha kipróbálja máshol más géppel/vidkarival, akkor kiderül, hogy a vga kari vagy a monitor a hunyó... -
Kuznyikov
aktív tag
Jóóóó, daewoot se veszek.-.. :) ) Remélem megoldódnak gondjaitok! Szerintem boltba vissza, próba, ha ott is csinálja csere, ha nem lehet otthon buherálni... :(
-
Pacák
senior tag
-
rezra
csendes tag
Nekem a stand-by állapotban a kis led sárgán világít, és hangtalan.
Viszont még egy dolog, hogy az osd menüben nem tudom állítani a kép felső lapjának a helyzetét, azaz alapból bezár egy kb 10 fokos szöget a monitor műanyagborításával (egyébként a leírásban benne van ez a funkció, csak a menüben nincs...)
ez neked működik?
üdv:
rezra -
rezra
csendes tag
Sziasztok!
két hete vettem egy monitort, 17''es daewoo-t. Három napja ''zizeg'' a képe: olyan, mintha egy mobil lenne a közvetlen közelében... ezt csinálja kb. 15 másodpercenként, játék alatt is, dos-ban is, mindenhol...
lehet ez videókártya baj (abit siluro t400 (gef2))?
mi az, amire érzékeny lehet ? (már áttettem az asztal másik oldalára, akkor is csinálja, a gép messze van tőle, vezetékek sem érnek egymáshoz...)
PLZ HELP!
üdv:
rezra
Aktív témák
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Anime filmek és sorozatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális - 2026.11.03 - ig
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest