Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Korábban meséltem öcsém gépéről a "Valami baja van a tápomnak...?" topicban, hogy nem nagyon akar beindulni. Nemrég elérkezett az a pillanat, amikor egyáltalán nem indult be. Azonban kicseréltem az alaplapban az elemet és egyből életrekelt.
Bootolás után bejött a bios és valami ilyesmit írt (már nem tudom előhozni): "Message Confirmation! The system intruded..." volt még benne szó valami "chassis"ről és hogy elleőrizzem a rendszert. Azt hittem, hogy csak be kell állítani és be is állítottam, csakhogy mikor mentettem és újraindítottam a gépet bootképernyő után megin bejött a bios ezzel a hibával. Szétkaptam a gépet, hogy ellenőrizzem nincs-e semmi kilazulva vagy rosszabb esetbe tönkremenve, de semmi furcsa sem tűnt fel nekem. Majd haverom mondta, hogy húzzam le az alaplapról 10 másodpercre a CLRTC feliratú "jumpert". Ezek után mindent visszaraktam és indítottam a gépet, ekkor végre túljutottam a bootképernyőn és utána kiírta, hogy "Update ESCD Sucsesfully" vagy mi. Negyed óra múlva még mindíg itt tartott, ezt meguntam és kikapcsoltam. Mikor másodszorra bekapcsoltam megint túljutottam a bootképernyőn, viszont akkor már semmi felirate se volt és se előre se hátra.
Kutyaszorítóba kerültem. Mostmár nincs kitől segítséget kérni a környéken úgyhogy a ti segítségeteket kérem. Ja és az alaplap ASUS P4S8X-X.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest