Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Korábban meséltem öcsém gépéről a "Valami baja van a tápomnak...?" topicban, hogy nem nagyon akar beindulni. Nemrég elérkezett az a pillanat, amikor egyáltalán nem indult be. Azonban kicseréltem az alaplapban az elemet és egyből életrekelt.
Bootolás után bejött a bios és valami ilyesmit írt (már nem tudom előhozni): "Message Confirmation! The system intruded..." volt még benne szó valami "chassis"ről és hogy elleőrizzem a rendszert. Azt hittem, hogy csak be kell állítani és be is állítottam, csakhogy mikor mentettem és újraindítottam a gépet bootképernyő után megin bejött a bios ezzel a hibával. Szétkaptam a gépet, hogy ellenőrizzem nincs-e semmi kilazulva vagy rosszabb esetbe tönkremenve, de semmi furcsa sem tűnt fel nekem. Majd haverom mondta, hogy húzzam le az alaplapról 10 másodpercre a CLRTC feliratú "jumpert". Ezek után mindent visszaraktam és indítottam a gépet, ekkor végre túljutottam a bootképernyőn és utána kiírta, hogy "Update ESCD Sucsesfully" vagy mi. Negyed óra múlva még mindíg itt tartott, ezt meguntam és kikapcsoltam. Mikor másodszorra bekapcsoltam megint túljutottam a bootképernyőn, viszont akkor már semmi felirate se volt és se előre se hátra.
Kutyaszorítóba kerültem. Mostmár nincs kitől segítséget kérni a környéken úgyhogy a ti segítségeteket kérem. Ja és az alaplap ASUS P4S8X-X.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen program, ami...?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- Western Digital Gold 3.5 10TB HDD (WD102KRYZ) új
- Team Group 2.5 CX1 480GB SATA3 (T253X5480G0C101) új
- Eladó SK Hynix PC801 2 TB M.2 2280 NVMe PCIe 4.0 x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs