- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Korábban meséltem öcsém gépéről a "Valami baja van a tápomnak...?" topicban, hogy nem nagyon akar beindulni. Nemrég elérkezett az a pillanat, amikor egyáltalán nem indult be. Azonban kicseréltem az alaplapban az elemet és egyből életrekelt.
Bootolás után bejött a bios és valami ilyesmit írt (már nem tudom előhozni): "Message Confirmation! The system intruded..." volt még benne szó valami "chassis"ről és hogy elleőrizzem a rendszert. Azt hittem, hogy csak be kell állítani és be is állítottam, csakhogy mikor mentettem és újraindítottam a gépet bootképernyő után megin bejött a bios ezzel a hibával. Szétkaptam a gépet, hogy ellenőrizzem nincs-e semmi kilazulva vagy rosszabb esetbe tönkremenve, de semmi furcsa sem tűnt fel nekem. Majd haverom mondta, hogy húzzam le az alaplapról 10 másodpercre a CLRTC feliratú "jumpert". Ezek után mindent visszaraktam és indítottam a gépet, ekkor végre túljutottam a bootképernyőn és utána kiírta, hogy "Update ESCD Sucsesfully" vagy mi. Negyed óra múlva még mindíg itt tartott, ezt meguntam és kikapcsoltam. Mikor másodszorra bekapcsoltam megint túljutottam a bootképernyőn, viszont akkor már semmi felirate se volt és se előre se hátra.
Kutyaszorítóba kerültem. Mostmár nincs kitől segítséget kérni a környéken úgyhogy a ti segítségeteket kérem. Ja és az alaplap ASUS P4S8X-X.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest