- Akciókamerák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Korábban meséltem öcsém gépéről a "Valami baja van a tápomnak...?" topicban, hogy nem nagyon akar beindulni. Nemrég elérkezett az a pillanat, amikor egyáltalán nem indult be. Azonban kicseréltem az alaplapban az elemet és egyből életrekelt.
Bootolás után bejött a bios és valami ilyesmit írt (már nem tudom előhozni): "Message Confirmation! The system intruded..." volt még benne szó valami "chassis"ről és hogy elleőrizzem a rendszert. Azt hittem, hogy csak be kell állítani és be is állítottam, csakhogy mikor mentettem és újraindítottam a gépet bootképernyő után megin bejött a bios ezzel a hibával. Szétkaptam a gépet, hogy ellenőrizzem nincs-e semmi kilazulva vagy rosszabb esetbe tönkremenve, de semmi furcsa sem tűnt fel nekem. Majd haverom mondta, hogy húzzam le az alaplapról 10 másodpercre a CLRTC feliratú "jumpert". Ezek után mindent visszaraktam és indítottam a gépet, ekkor végre túljutottam a bootképernyőn és utána kiírta, hogy "Update ESCD Sucsesfully" vagy mi. Negyed óra múlva még mindíg itt tartott, ezt meguntam és kikapcsoltam. Mikor másodszorra bekapcsoltam megint túljutottam a bootképernyőn, viszont akkor már semmi felirate se volt és se előre se hátra.
Kutyaszorítóba kerültem. Mostmár nincs kitől segítséget kérni a környéken úgyhogy a ti segítségeteket kérem. Ja és az alaplap ASUS P4S8X-X.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs