Új hozzászólás Aktív témák

• JetiRulez

őstag

Helló!
    Korábban meséltem öcsém gépéről a "Valami baja van a tápomnak...?" topicban, hogy nem nagyon akar beindulni. Nemrég elérkezett az a pillanat, amikor egyáltalán nem indult be. Azonban kicseréltem az alaplapban az elemet és egyből életrekelt.
    Bootolás után bejött a bios és valami ilyesmit írt (már nem tudom előhozni): "Message Confirmation! The system intruded..." volt még benne szó valami "chassis"ről és hogy elleőrizzem a rendszert. Azt hittem, hogy csak be kell állítani és be is állítottam, csakhogy mikor mentettem és újraindítottam a gépet bootképernyő után megin bejött a bios ezzel a hibával. Szétkaptam a gépet, hogy ellenőrizzem nincs-e semmi kilazulva vagy rosszabb esetbe tönkremenve, de semmi furcsa sem tűnt fel nekem. Majd haverom mondta, hogy húzzam le az alaplapról 10 másodpercre a CLRTC feliratú "jumpert". Ezek után mindent visszaraktam és indítottam a gépet, ekkor végre túljutottam a bootképernyőn és utána kiírta, hogy "Update ESCD Sucsesfully" vagy mi. Negyed óra múlva még mindíg itt tartott, ezt meguntam és kikapcsoltam. Mikor másodszorra bekapcsoltam megint túljutottam a bootképernyőn, viszont akkor már semmi felirate se volt és se előre se hátra.
    Kutyaszorítóba kerültem. Mostmár nincs kitől segítséget kérni a környéken úgyhogy a ti segítségeteket kérem. Ja és az alaplap ASUS P4S8X-X.
    Kösz.

Új hozzászólás Aktív témák