Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
BandiHUN #111 üzenetére
48-as vagyok, nem vagyok profi, de az én tapasztalataim eddig:
- Az 500 kg-os bomba szerintem nem sokat ér,
- Amit általában viszek magammal mindig az a orbital Laser és az orbital railcannon strike (utóbbit érdemes titánra, vagy charger-re használni csak)
- Ami még kezdetben és később is hasznos lehet az a shield generator pack és hozzá egy flametrhower, vagy egy grenade launcher
- Viszont nálam ami legjobban bevált az a autocannon, csak akkor nem tudsz shield-et tenni a hátadra, mert az autocannon ammo pack-jét teszed fel, viszont, ha ezt választod, akkor be lehet még mellé tenni akár egy mech-et
- Amiket szerintem érdemes kerülni az az ilyen nem biztonságos támogatások, mint például az orbital walking barrage, vagy a 120/380MM-es barrage, mert ezeket inkább a csapat szívja meg, mint a bogarak, vagy ilyen a minefield/tesla tower is
- Múltkor próbálgattam a spear-t is, az se tűnt rossznak, csak figyelni kell, hogy kissé távol legyél az ellenféltől, mert képes átmenni felette, ha túl közel vagy
- A jump pack is egész jó, csak az a hátadra megy, tehát elveszi a helyet ammo/shield-től
- És hát a railgun, eleinte jó volt, amíg nem nerfelték, mert 2 lövés volt a charger lábába és esett a páncél, utána megtudtad küldeni shotival és már feküdt is, most talán unsafe módban tudja ugyan ezt, viszont ott, ha túltöltöd, akkor felrobban a fegyver és vele együtt te isKüldetésekben szerintem nincs nagy elmagyarázni való, ha rámész egy pack-re a bolygón, akkor az általában 3 misszióból áll, érdemes megcsinálni mind a hármat, mert akkor adja a legtöbb medált, de általában annyi, hogy el kell menni a megjelölt helyekre és ott a sárga vezérlő végig visz a folyamaton, de van olyan is, hogy egy területen belül le kell hívni egy szükséges tárgyat a küldetéshez, ezt is ugyan úgy pötyögni kell, mint a bombázásokat. A stratagems-ek pedig az újraéledések számát jelölik, arra is érdemes figyelni, hogy a küldetésben még az idő lejárta előtt odaérjetek az extract-hoz, mert ha lejár az idő, akkor elveszi az összes stratagems-et és a lehívható segítségeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest