- Analóg fényképezés
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs Intel processzorok topicja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- [Re:] A Samsung csücsül továbbra is a tv piac trónján
- [Re:] Ennyibe fognak kerülni az idei Samsung QLED tévék
- Logitech szerviz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Hozzászólok Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
norbert1998 #31655 üzenetére
Ami még lehetőség, hogy iPhone-ról iPadról, Androidos telefonos telefonról és tabletről kell bejelentkezni. Ez + 4 pack ingyen.
Nekem az androidos teló megvolt, a többit meg majd a mediamarkt-ban megoldom.
Csak el ne felejtsek kilogolni.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
válasz
norbert1998 #31657 üzenetére
Azok már megvoltak.
Már csak az eszközökön való játék maradt hátra.
B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Végre bejött a combo
Első kör passz, 2. kör coin-al dark cultist. 3. kör deathlord, 4 kör +2 hp húzás, hp duplázás és végül inner fire. Kapott 20 dmg-et.Aztán fel is adta
-
h3lios
addikt
válasz
tretyak #31685 üzenetére
Ja a pakli véletlenül sem erre épül, csak bent van opcióként.
Nem is a main deckem, csak funolgatni jó meg kicsit mással is akarok menni, mint maggel.
3. Körben nem rossz ha van egy 4/4-es annoy o tron ráadásul még a shield is ott van rajta.Clerik-nek tökéletes célpont, ráadásul ha lassabb pakli ellen megyek ott van a light well + a cultist is. Szépen lehet építgetni a lapelőnyt. Az egyetlen dolog ami miatt utálom a priestet, hogy a holy nován kívül nincs nagyon board clear. Az meg azért valljuk be elég gyengécske. Akkor van esély ha Azure Drake is kint van, mert akkor nem csak a szemetet viszi le.
-
h3lios
addikt
Ma nyitottam 40 packot és siralmas volt az eredmény, sok jó raret sikerült nyitni, és volt köztük golden is pár, viszont a hőn áhított antonidas / ysera kombót nem sikerült kinyitni.
Még jó hogy nem craftoltam le
Ez volt a legjobb nyitás, csak kár hogy a komolyabb démon deckhez semmi nincs meg, illetve a komolyabb legendaryk nélkül életképtelen
Ezek után meg azt hiszem elkezdek Priest-ezniAnnak viszont örülök, hogy a Dust pont kiadta egy legendary-ra. Először Antonidast akartam lecraftolni, mert a tempó mage-be tökéletes befejező lenne Nefarian helyett, viszont egy kedves fórum társ hatására végül Dr. Boom lett belőle. Ez tekintve hogy GVG-t nem akarok nyitni nem hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz
Gyuri27 #31703 üzenetére
Ja azzal nincsen bajom, hogy ne lenne jó, egyik legjobb legendary, a nem zoo Warlock deckek jelentős része játssza. Viszont semmi másom nincs hozzá, amivel működhetne a pakli.
Epicből sok jött, aminek örülök, mert párra szükségem volt. Viszont Knife Juggler -ből csak nem akart kijönni a 2. Így az még nagyon hiányzik egy esetleges Zoo-ba.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz
Gyuri27 #31705 üzenetére
Az elvem az, hogy Legendary-t nem craftolok szét, mivel még csak 2-t nyitottam, Jaraxx, mellett Deathwing ezért pláne értékesek számomra. 400 Dust-ért nem éri meg szétcraftolni. Talán Millhouse-nál elgondolkoznék, hogy valamelyik giant-re cserélném.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Ma a 40 vásárolt pack nyitásánál nem voltam túl szerencsés, ami a legendary-k számát illeti (az epciceccel nagyon elégedett voltam).
De a napi goldfarmolás végén vettem még 1 packot, amiben ez volt.
Őt sem fogom sok helyen használni, de szépen lassan alakul a kollekció és a rare is arany amit lehetett is szépen szétcraftolni.(#31710) MikE008
A priestet is nagyon szeretem, csak nagyon szerencsésen kell vele húzni, mert különben az elején már lehordáznak.
Átlagban itt van a hiba, ha az early game-ben jól húzok és / vagy túlélem, onnantól kezdve nagy bajok már nincsenek.Tudnál valami decket linkelni ami anélkül is életképes lenne, hogy fosásig van legendary-kkal. ?
Olyan controlt láttam amiben sylvanas az egyik kulcs, viszont beszerzése jelenleg nem megoldható.
A nagyobb probléma hogy lightbombom sincs, amit szintén használni kell a nagyobb AOE-k hiánya miatt.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz
NyxNyxNyx #31712 üzenetére
Savagery -ből meg equality-ből nyitottam eddig a legtöbbet. Szerintem mindkettőből 4-5 körül nyitottam előbbiből talán a 6 is megvolt. Elképesztő mennyiség ahhoz képest, hogy eddig 100 pack körül vagyok nyitást tekintve.
Értelmesebb és sok helyen használható rare lapokat viszont annál kevésbé nyitok. (ma szerencsém volt a priesttel). Viszont Knife Juggler-ből 1-et nyitottam eddig, a két Argas -omat pedig csak craftoltam.
Epicből 1-2 kivétellel szintén azokat nyitom amikre nincs nagy szükségem, pl. 2 Earth Elemental.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
válasz
NyxNyxNyx #31712 üzenetére
Ezek közül szerencsére sok megvan, párat kell még beszerezni / craftolni.
Injured Blademaster
Circle of Healing
Sylvanas
PyromancerMindből 1 db hiányzik, tehát sok minden nem kell hozzá (ebből csak szilva a nagyon necces).
A kiegészítő lapok is megvannak amiket leírtál.
Velen's ből nincs, de mivel common nem para a dolog.Inner Fire-t és Hp duplázást megéri játszani ?
Általában ezzel gyűlt meg eddig a bajom, hogy az early game-ben nem voltak dropjaim.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Mivel szolgáltatónál melózok ma reggel a kiállított Tableten az Androidos Achievementet sikerült teljesíteni és ezt nyitottam a pack-ból:
Amikor megláttam hogy legendary megörültem nagyon, még tegnap este poénkodtam is, hogy ha Millhouse akkor becraftolom.
Hát kinyitottam, de megtartom egyelőre. Ezen kívül a többi lap sem szemét kategória, bár kár hogy a kobrából már meg volt a 2.
-
h3lios
addikt
Sziasztok !
Ma is nyitottam pár pack-ot.
És sikerült nyitni reggelt egy Millhouse-t délután pedig egy Hoggert + egy Mukát.
Valamint rengeteg epicet is amik számomra most elég useless kategóriába tartoznak.
A kérdésem a következő lenne: Mivel szükségem van egy Antonidasra ezért szét kellene craftolnom pár lapot, amik a következők:
- Mukla
- Millhose
- Southsea Captain
- Murloc Warleader x2
- Hungry Crab x 2Szerintetek megéri-e ezeket beáldozni Antonidasért ?
Sylvanast sikerült lecraftolni, mivel azt sok deck játssza inkább őt választottam másodiknak.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
válasz
Fr0z3n #31735 üzenetére
http://www.icy-veins.com/hearthstone/legendary-demonlock-gvg-deck
Ezt a decket tudnám vele összerakni, egyedül 4 rare hiányozna. Viszont nem tudom megéri e ennyi lapot beáldozni a Demon Legendary-ra.
Igazából Millhouse-t nem tudnám elképzelni semmilyen deckemben, Muklát viszont igen. A többi lapért nem lenne kár úgy gondolom, mert a Murloc és Pirate Deckek szerintem nem a legerősebbek (pláne nem a rewardok nélkül).
Többieknek mi a véleménye ? Mert a tegnap Jarrax bontás után valóban több lapom van meg a demon-hoz, mint a Mage-hez. Többek között Se Alex, se Antonidas.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
válasz
GrooveHero #31741 üzenetére
Nagyon lazán válaszolva: Mindegyik és egyik sem egyszerre.
Mindegyik hős erős a maga módján, viszont mindegyiknek vannak olyan ellenfelei amelyek ellen egyszerűen a legjobb lapokkal sem tud mit csinálni.Itt a fórum tetején elég jó kis összefoglalók vannak érdemes azokat elolvasni.
Az eddigi tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy talán a Pala az a kaszt amivel nagyjából bármire fel lehet készülni. Mert annyira sokoldalú a deck, hogy az már majdnem gömb. Vannak brutálisan erős fegyverek és tudja gyógyítani magát.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Istenem milyet szakadtam a ma esti utolsó meccsemen. :"D
Tempó maget meguntam, mert állandóan szar matchup-okat kaptam mondom megyek már 1-et priesttel.
Mage az ellenfelem.
Caballal elloptam a firewakerét és nem igazán volt rájuk megoldása. Aztán loptam tőle 2 lapot: Manawyrm és Fireball. A végén Fireballal öltem meg, és még a waker is dolgozott egy kicsit közben. Ennél nem lehet nagyobb szégyen kikapni.(#31754) saelin
Druiddal amikor én játszottam én is így jártam állandóan. Kellenek nagyon a húzások, ancient of lore stb.
Force of Nature viszont sokat segít, könnyen lehet vele nyerni. Legalább is nekem bevált amikor 1 kicsit játszottam vele. Ha esetleg van mellé power of the wild akkor az igaz, pont mint a cola csak jéghidegen az igazi.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Mi van veled Unstable portal ?
(#31760) MikE008
Hát legalább craftolni nem kellett.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
40 GVG Pack top 4:
Lassan meglesz a Dust Mal Ganis-ra és akkor kész van a Legendary Demon Deckem.
Ezek közül a legendek közül melyik az amit megéri rászánni a törésre ?B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
-
h3lios
addikt
Emberek nevetséges ami rankeden megy lvl 17-nék is.
Mage pakli Grim Patron-al Yserával és társaival.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Kiégtem ma reggel nagyon súlyosan. Végre készen van 3 komolyabb paklim (legendary demon, temp mage, control priest). Erre kizárólag aggro deckeket kaptam.
De ilyen 10 ellenfélből 6 facehunter, 3 zoo, 1 meg controll mage yserával meg minden szarral.A végére már a mechmage is elvert, mert nem volt AOE ami megmenthetett volna.
A slusszpoén az volt amikor jól húztam facehunter ellen, mert az első 5 körben tauntok voltak kint, de így is nyert a 7. körben.Nevetséges, hogy ezekkel a szutykokkal 15-ös szintig fel lehet mászni ladderen. Esküszöm megint 2 arcane explosionnal fogok játszani, mert ez így nem állapot.
-
h3lios
addikt
válasz
NyxNyxNyx #31801 üzenetére
Most nincs bent kicsi AOE onnantól kezdve pedig megvagyok lőve. Legutóbb Murloc szarokkal ütött agyon és a Juggler lövöldözött mellé. Nevetséges húzásaim is segítenek, példának okáért Boom + Antonidas + drake kezdőkézzel sok mindent nem lehet csinálni.
Amikor priesttel megyek meg facehuntert nem kapok...B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
válasz
Gyuri27 #31806 üzenetére
Mi a titkod ?
Én is akarok napi 1 paklikat bontani, most pl. nem lenne rossz egy Tirion-os Paladin.
Egyébként jó lenne egy palát összerakni, a lapok már mind megvannak hozzá már "csak" tirion és 1 coghammer kell.
Többieknek mi a tapasztalata Tiriont megéri lecraftolni, vagy annyira nem ütőképes most a paladin ?[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Most nézegetve a lapjaimat van jó pár legendary-m amiket nem tudok hova tenni, mert vagy azért nem illenek deckbe, mert ígyis szoros a keret, vagy azért mert van más alternatíva.
Mivel sokatoknak nagyobb tapasztalata van, mint nekem a kérdésem a következő lenne:
Ezeket a legendary-kat milyen deckben lehet játszani, illetve megéri-e megtartani őket (Tirion hiány van).
- Hogger
- Troggzor
- Mekgineer
- Onyxia
- Deathwing.B-tag: H3lios#2825
-
-
h3lios
addikt
válasz
Mister_X #31820 üzenetére
Ha a fent leírt összes lapot töröm akkor lesz csak meg az összes lap a palához, kell a tirion-on kívül egy coghammer is.
Ez a legnagyobb probléma most.A fenti lapok közül egyébként csak a Hoggert és DW-t sajnálnám, bár azért is fordultam hozzátok, mert egyiket sem játszom és be sem férnek a mostani deckjeimbe.
-
h3lios
addikt
Végül összeraktam a decket, Hoggert megtartottam, mert viszonylag sok helyen el tudom még képzelni a többit pedig törtem, mert sehova nem fogom berakni. DW lehetett volna még finisher valahol, de egyszerűen sehova nem fér be, illetve akkora kockázat, hogy 50-50 az esély arra hogy nyerek vele vagy ő bukja el nekem a game-et.
-
h3lios
addikt
válasz
vzarmo #31826 üzenetére
Ezt ne részletezzük...
Ma reggel egy félig Mech, félig alap Mage deck verte el a tempo Magem, mert mindig topdeckelt, én pedig kis túlzással 5+ os Manacostal kezdtem kézben.
Később jöttek volna a lapok, flamestrike meg az istenért sem jön fel neki.
Bezzeg a 2 sheep mindig repülni szokott, holott a deckek 90%-a nem játssza.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Hát ez a játék egy szégyen, Sámán ellen játszottam az előbb mindent időben húzott fel, AOE- spell jött neki amikor elég seb volt kint ahhoz, hogy leüssem. Hexet mentek a fontos lapokra, nevetségesen szarul húzok ezek mellett.
Hol lehet szerencsét is venni, abból is lehet nyitni, hogy common, vagy legendary szinten szopatod szét az ellenfeled ?
-
h3lios
addikt
Persze, tudom régen IRL nagyon sokat kártyáztam és ott is szívtam.
Hálistennek itt nem kell foglalkozni a manák színével, mert az plusz szopás factort adna a játékhoz.
Egyébként most vagy 1 vol'jin a cél, vagy 1 fullos sámán pakli létrehozása. Oda igazából már csak a 2 legendary kell. Most hogy mentem egy párat ellenük elképesztő hogy miket csinálnak.
Az felbecsülhetetlen amikor gyakorlatilag 2 sylvanassal játszik egyszerre. Majd a végén Kel'Thuzaddal az egészet újraéleszti. Priceless, minden másra ott a MasterCard.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
-
h3lios
addikt
Tegnap nekem is elsőre olyat adott, hogy 5 win Rugóval vagy Druiddal. Igaz 60 goldot ért, de el kellett skippelnem, mert esélytelen és mire meglesz addigra agykukit kapok tőle.
Aztán a sors fintora, hogy ugyan ezt kaptam csak 2 win 40 gold párosban.
Végülis a szegényes druid lapkészletemből összeraktam valamit (ancient of lore-om nincs, csak 1 war helyette). Véletlen először rank 15-nél indultam vele és meglepetésemre elvertem viszonylag simán 1 patron warriort. (bár nem játszott jól).Aztán a második győzelem kb. 5-10 meccsből lett meg, mert boldog- boldogtalan elvert.
Igazából amit észrevettem, hogy az elején nerubian eggel lehet leütögetni az ellenfél lényeit, csak kell rá egy +2/+2 + a tanunt.
Ha viszont jön a Silence szívás van.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
válasz
F-ECT$ #31883 üzenetére
Ez így van ahogy mondod, nekem 50 rugó ráköltésével sikerült egy olyan lapkészletet összehozni, amivel már versenyképesnek érzem magam.
Persze nagyon sok még így is hiányzik és pl. sem Druid sem Rugó paklit nem tudnék játszani mert semmi nagyom nincs hozzá.
Viszont én nem vagyok az a türelmes fajta, aki naponként farmolja a goldot és semmit nem költ. Anno régen az MMO-kban mindig F2P voltam, de mára meguntam azt a tömérdek szopást ami ezzel jár. Más veszi a AAA-s címeket, meg évenként a COD-ot. Szerintem ezek hiányában ennyi belefér.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Azon gondolkoztam, hogy jó lenne egy HS TS -t csinálni, ahol lehetne közösségi életet élni, mert sok esetbe 1-1 aréna draftkor is lehetne segíteni a többieknek.
Nem tudom nektek erről mi a véleményetek ?Illetve nagyon OFF:
Nektek nem szarakodik az Adblock mostanában ?
Nekem napok óta van amikor meghülyül és semmilyen weblap nem tölt be (chrome alól), mert "várakozás az adblock plus-ra" a status. Amikor eltávolítom minden megy ahogy kell.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
A Doomhammer miért nem legendary ? OP mint a szemét.
-
h3lios
addikt
válasz
adrian94 #31900 üzenetére
Sorrendben haladva:
- Az elején alap csomagot vegyél azokkal sokkal fontosabb lapokat szerzel meg, és játszhatóbb paklikat lehet az elején összerakni.
- Ha valamiből megvan a 2 akkor mehet dustnak, mert sehova nem tudod felhasználni a + lapokat.
- Igen megkapod, ha elérted legalább a lvl 20-at.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Azért gondolom így, mert semelyik másik kasztnak nincs ekkora durability a fegyóján. Arról nem is beszélve, hogy csak azzal tud 16 sebet osztani a másik hősre.
Azért utálom a sámánt, mert tele van olyan lapokkal (többnyire kis manacost-al), amiket ha nem kezel le az ember 2 kör alatt meghal. Elég a zap o matic-ra gondolni. Ha mage-t játszok nem para, mert átlagban van leszedésem rá. De ha olyan kaszttal megyek ellene kb. garantált a 3. körös 6 sebzés. Arról nem is beszélve, hogy kb. teljesen mindegy mit raksz ki a boardra. 1-2 manáért bármit letakarít.
Következő paklim esküszöm egy Sámán lesz, mert hányingerem van már tőlük. Megszerzem az egy Vojin-t ami kell még a priestembe aztán neki is állok.
-
h3lios
addikt
válasz
Gyuri27 #31923 üzenetére
Hát nem tudom ellenem minden hunter 2 explosive trap-et játszik és meg is szopatja a magemet, mert a kis lényeim mind 2-es seggűek.
Úgyhogy nem mondanám, hogy hülyeség, sőt facehunter mirror ellen és zoo ellen is REKT, úgyhogy szerintem teljesen reális az 1v2 belőle.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
válasz
Gyuri27 #31925 üzenetére
Apprentice, Mirror Image-ek, Flamewakerbe átlagban lő kettőt, vagy ha tud tradel. És már ott is vagyok, hogy bizony szopás az explisve.
Hátlapot eddig is lehetett tudni, esetleg már megkaptad volna, vagy csak most láttad milyen lesz ?
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] XEON 2697v2 Processzor
- [Re:] #iPhone 12 64GB Black/fekete kártyafüggetlen telefon, Apple garancia 2 év#
- [Re:] Ducky Mini
- Analóg fényképezés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- [Re:] Gigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 4 év Garancia
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- TP-LINK routerek
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G2 „Golyóálló” Prémium Üzleti Laptop 14” -75% i5-5300U 8GB 256GB SSD FHD IPS !
- Bomba áron eladó dobozos új gyártói garanciás Asus Vivobook /Ryzen7 3700U/8Gb/512Ssd/Vega 10/Fhd/
- Thinkpad X270 - 6.gen i5 - 8GB - 256GB - FHD - ÚJSZERŰ, SZINTE NEM HASZNÁLT
- ASUS ROG STRIX RTX 2080TI OC 11G GAMING eladó + HEATKILLER IV RGB FULLCOVER, DOBOZÁBAN 1 év GAR
- Lenovo Legion Y530 GAMER LAPTOP, 15,6" FULL HD IPS, I5-8300H CPU, 8GB DDR4, 512GB SSD, GTX 1050TI 4G
Állásajánlatok
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest
Cég: Green Tech Innováció Zrt.
Város: Szombathely