Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz oxox #8417 üzenetére

    Helyzetfüggő..mint rengeteg más spell.
    Én pl sokáig nem használtam Shaman deckbe forked lightingot mert 1 mobra nem lehet elnyomni 3-nál meg már nem garantált hogy azt szedi le amelyiket akarom. Jelenleg is csak 1 van bent mert néha, főleg stealthes minionoknál azért jól jöhet.
    Ez is ilyen..van amikor hasztalan mert nem tudod úgy kihasználni hogy effektív legyen, vagy legalábbis kevésbé effektív mint szeretnéd, viszont igen is vannak olyan helyzetek ahol meg a lehető legjobb lap. És ez 4 manáért nem sok. Legalábbis nálam egy mindenképp elférne.

    Lehet hogy későn jön fel és már használni sem tudod de az is lehet hogy egy brutál nagy sérült minion (2hp-ja van) mellé az ellen kirak még egy Loot Hordert..akkor nem csak hogy leütöd a nagy és kis minionját is, de még egy lapot is kapsz..mindezt 4manáért.

    Nyilván ez szélsőséges "lehetőség", de benne van a pakliban.
    Ellenem még nem játszották ki úgy hogy két minionom ne döglött volna meg :D

    Természetesen nem akarlak meggyőzni semmiről..ha számodra hasztalan akkor hasztalan, vagy ha nem fér be akkor nem. De ettől még nagyon jó kis spell az szerintem :K

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák