Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Brenor #67513 üzenetére

    Kártyajátékban balance sose fogja azt jelenti, hogy minden neked tetszó lap t1-2 deckbe belefér rankeden. Sem azt, hogy minden neked tetsző decktípus adott classon t1-2 rankeden. Figyelembe véve a classok számát, szvsz már azt se egyszerű elérni, hogy minden class legend képes legyen legalább egy deck típussal nem pro playerek kezében is.

    noxwill:
    Ennek semmi köze a balancehoz, nem azért erősek az aggro deckek, mert nem jó a balance. Ha aggro decknek 51% winrate-je van, controll decknek meg 60%, akkor is az aggro lesz a domináns a ladderen, mert fele annyi idő alatt letolsz vele egy meccset, így az időre vetített winrate-je jobb. Amíg a ladderen nem változtatnak jelentősen, addig mindig aggro dominancia lesz.

    F-ECT$
    "Erre is lenne megoldás: a legalább 10 körig tartó meccs adjon plusz 1 csillagot (legalább rank 5-ig) és/vagy a hónap végi reset sokkal kevesebb rankot vegyen el az emberektől (szerintem kb 5-6 bőven elég lenne.)"
    Ezzel csak annyit lehetne elérni, hogy mindenki mid-range-el nyomulna. Az meg mint tudjuk rák és unalmas :) Teljes ladder átdolgozás kellene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák