Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Az elején amennyire nem tetszett, most annyira bejön a kieg. A LoE-vel is így voltam, bár az szerintem témában és kreativitásban jobb volt.

    Ettől függetlenül ez sem sikerült rosszul. Játszható lapok közül elég sok jó érkezett, a Legendek pl. szerintem kifejezetten jók lettek. Kiderült, hogy a Cancer paladinban Moroes elég erős tud lenni (tegnap megaláztak vele), valamint, szerintem Medivh is elég jó lesz majd Control paklikban. Pl. Hunterben és Reno Mage-ben tudom elképzelni.

    Barnes-ről lehetett tudni, hogy OP lesz, a Curator szintén jól teljesít, pl. Dragon Warriorban a 2 monkey és Finley mellé ideális.

    Egyedül a Prince tűnik nekem egyelőre hulladéknak. Nem tudom elképzelni milyen pakliban lenne hasznosabb, mint Elise.

    Kaptunk emellett Arcane Giant-ot, amire 1 külön deck típus született, szóval rossznak semmi képpen sem lehet nevezni a cuccot.

    Amennyi hiszti volt a Priest-el kapcsolatban annyira vissza is került a metáva az "undead" paklival. Igaz, hogy a Purify kuka, de azért a többi kaszt is kapott szemét lapokat.

    Kíváncsi leszek, hogy a Discard Warlock mennyire lesz életképes, én látok benne fantáziát.
    (#56253) whitezo88
    Nekem Normalon elsőre meglett, nagyon könnyen... :D Ráadásul reggel és telóról

    Heroic valóban nagyon nehéz, Amaz Warlock-al csinálta meg, de szerintem a Trump féle Exodia mage is jó lehet rá.
    Illuminatorokat játszik, illetve van 1 nagyon fontos counterpsell. Ha meg vannak az apprentice-ek és az eco-val eloltolt anti akkor lehet nekiugrani a 2. Phase-nek. Ha kint van a counterspell a Nether nem takarítja le a boardot és onnantól csak annyi a dolgod, hogy dobálod face-re a fireballokat.
    Redditen többen is írták, hogy Anyfin palával is könnyű.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák