Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz Cathfaern #48539 üzenetére

    Nagyon sokan tök fals képet gondolnak magukról. Amikor megyek W&L-t nézni, akkor egy csomószor látom, hogy tök hülyeségeket lépnek (és sokszor nekem is leesik a saját köröm után, hogy valamit nagyon benéztem), mégis ha itt szétnézel, csak azt látod, hogy mindenki tisztában van a lapjaival, az ellenfél által játszott deckkel, ismeri az összes combot, win conditiont, tudja mit kell körbejátszani, stb. Így vesztés esetén nem marad más, mint az rng szidása. (Persze 1-1 meccsen, vagy akár 10 meccsen át jöhet ki rosszul a lépés, de egy hónapban lejátszott 200+ meccs esetén már kevésbé.)

    Nem az a nehéz, hogy freeze mage esetén "észrevedd" a turn 5 doomsayer + frost nova combot, hanem az, hogy ha nincs tökéletes kezed, akkor hogyan tudod mégis megnyerni a meccset, és ez még az autopilotnak mondott secret pala esetén sem triviális. (Persze sokszor az, amikor curve-re jönnek a lapok, de ez 10 meccsből 1, max 2 esetben van így.)

    Mivel nekem meglett már a legend, így én (is) talán kompetensen merem azt állítani, hogy igenis kell skill és számít a skill a jó rankok eléréséhez. Persze, ha valakinek szerencséje van, akkor az könnyebben eléri, míg más a szerencsétlen matchupok és húzások miatt akár sokkal több meccs lejátszása esetén sem lesz legend.

    Emellett kell kitartás is a játékhoz, napi 2-3 meccsel senki sem lesz legend, ezt is el kell fogadni. Ki kell nézni egy hónapot, amikor az ember több időt tud rászánni, és rá kell feküdni. Lehet, hogy nem lesz meg elsőre így sem, de befektetett idő nélkül nincs siker.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák