Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz micafighter #48127 üzenetére

    Kis matek így reggelire :)

    Napi szinten kapsz egy questet, ami átlagban ér kb 50 goldot. Emellett lenyomsz pár meccset (a quest megcsinálásához úgyis kell), amiből összejön mondjuk 3 win, ami 10 gold. Így napi 60 golddal minimálisan lehet számolni, ami éves szinten ~22000 gold. (Plusz ott a heti 1 brawl, ami még ad évi 5200 goldnyi classic packot. Illetve lehet még arénával is pénzt keresni, de ezt most nem veszem ide, mert ahhoz jó aréna játékosnak kell lenni.)

    Jelenlegi állás szerint évente jön 1 kaland és 2 kiegészítő. A kalandok eddig 2800-3500 goldba kerültek, tehát ez bőven kijön a 22000 goldból és marad még kb 18000-19000 a két kártyás kiegészítőre, tehát ~90-90 packot tudsz belőle venni.

    Az eddigi kiegészítőkből elég volt a 90 pack, mert nem hoztak sok jobb kártyát, mint a bent lévőek. A mostani bejelentések sem dúskálnak az erős kártyákban, viszont mivel a kirotálódás miatt erős kártyák is kiesnek, így elképzelhető, hogy a gyengébb lapokból is kell majd a deckekbe tenni. Ez megnövelheti a szükséges pack mennyiséget, de itt jön a képbe, hogy a kirotálódó kártyákat törheted, és így lecraftolhatod a hiányzó lapokat, tehát nem feltétlenül kell több packot venni.

    Szóval ha nem cél, hogy minden kártya meglegyen, akkor szerintem továbbra is lehet f2p módon játszani, de okosabbak majd a kiegészítő után leszünk.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák