Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz F-ECT$ #48119 üzenetére

    Annó már MTG-ben sem érte meg sok manás legendek-re építeni, mert 80%-ban mindig instant haltak és nagyon kevés értéket lehetett belőlük kinyerni. Mindenki az eldrazikhoz hasonlítja ezt a dögöt. Ha ez így lenne kb. úgy nézne ki, hogy 30/30 és amikor támad elpusztít 2-3 random enemy miniont és az ellenfél eldob 2 lapot a kezéből. Ehhez képest itt HS-ben 1 aldor körbe röhögi, és még lehetne sorolni mikkel lehet körbe játszani. Ha mondjuk lenne rajta 1 olyan jelző, hogy spellekkel és minion ability-vel nem lehet célózni akkor simán lehetne jó / broken lap.

    Hozzáteszem, hogy nekem továbbra is hiányoznak az olyan lapok, amivel lehet befolyásolni az ellenfél kezét. Tudom, hogy mondták Brode-ék, hogy nem szeretnének ilyet a HS-be, és Ilidian is emiatt lett sz.r, de ezeknek a lapoknak a megléte sok problémát megoldana. 1. Nem lennének OP-k a combo / OTK paklik, mert ha mondjuk véletlen eldobatják veled Alex-et 1 Freezemageként akkor az esetek felében mehet is a concede.

    Nyilván nem direktben kellene, hogy 2 mana your opponent discard 1 card, hanem valami szinergiára felhúzva. Vagy 1 legendary minionra, ami mondjuk ha x mennyiségű HP alá üt le, akkor dobnod kell random 1 lapot.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák