Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Egyébként vicces lesz a Faceshaman fiesta a kövi kieggel együtt. Nagyjából arról szól az egész, hogy jön 4 b.szott nagy és OP legend, meg köréjük 30-40 lap. A maradék arra lesz hivatott, hogy az eltűnt NAXX és GVG után betöltse az űrt. Most már erősen kételkedek, hogy képes lesz erre a Team 5.
    T10-re röhögve agyonver még a mostani aggro is úgy, hogy van healbot / belcher. Nem tudom mit kéne kiadni ahhoz, hogy ezt meg lehessen akadályozni.

    Juteszembe, eddig adtam BBrode szavaira, mostantól semmibe veszem és kinevetem ezt a pojácát. Fullba tolja a kretént és össze vissza kamuzik. Nem akarják túl korán bejelentetni a kiegeket ? 1 hónapot húztak a TGT idejére, ami szintén emiatt került lehúzásra. Ha most 2 hónapon keresztül mutatnak be ismét fos lapokat, akkor kb. le is húzhatják a HS-t a lefolyón, mert a standard-et egy sz.r kieggel indítani = egy öngyilkossággal. Arról már nem is beszélve, hogy nem tudom, hogy hogy akarnak az idén még kiadni még 1 nagy kieget és 1 adventure-t. Tuti ki akarnak b.szni a játékosokkal hogy kevés időt hagyjanak a kövi nagykieg előtt, hogy ne lehessen goldot / dustot gyűjteni... :U

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák