Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    BRM wing 3 heroic teljesítve, picit nehezebb volt, mert többször kellett a lapjárásra (RNG-re, mindkét félnél) hagyatkozni, mint az eddigiekben. Összesítem az eddigi tapasztalataimat.

    Az alábbiak leginkább azoknak szólnak, akik rendelkeznek jópár lappal, de nem volt kedvük eddig belekezdeni a heroic contetbe a Naxxos tapasztalatok miatt (is). #muhahaw

    -

    The Grim Guzzler
    Teljesítő kaszt: paladin
    Próbálkozások száma: 1

    Normalhoz képest a Pile On! a bossnak két lényt rak. Ezt természetesen úgy a legegyszerűbb megoldani, hogyha teljes minion heavy decket rakunk össze olcsó tech lapokkal, mint Divine Shield, Humility és társai, amikkel lehet effektíven trade-elni. Kis életű minionokat nem érdemes tartani, mert megeszi őket spellekkel meg az a "backstab mindenkinek" minionnal a kezéből. Trade-elni okosan, minionfölény esetén már lehet arcra menni.

    Dark Iron Arena
    Teljesítő kaszt: druid
    Próbálkozások száma: min. 14

    Utáltam. Sehogy se találtam meg a megfelelő kasztot, paklit. Itt mondta valaki, hogy a miracle druid egyszerű, 2 minion, 28 spell. WTF. Ugye DIA során kijétszásra szokott kerülni a The Mighty and the Only One: Millhouse Manastorm és ekkor minden spell a mi következő körünkben ingyenes. A pakli koncepciója nagyon undorító: áll két Gadgetzanból és gyakorlatilag minden druid spellből, amivel lehet arcba is sebezni. Koncepció: kezedben egy Gadgetzan, két Innervate, egy random spell és a következő körben kijátszásra kerül Millhouse, aztán végigpörgeted az egész paklit és nyersz. Egyszerű, mi? Frászt. Ez a kombináció úgy tíz próbálkozásonként egyszerha összejön, mert vagy a kezedben nincs meg minden lap, vagy Millhouse van az ellenfél paklija alján. Ha nincs a kezedben a Gadgetzan, akkor el kell lőni folyamatosan azokat a lapokat, amikkel lehet húzni: Wrath, Nourish, Starfire, stb. és akkor vagy be tudod fejezni a wombo combo-t vagy reménykedsz, hogy maradt annyi lapod, hp-d és rng-d, hogy meglegyen a maradék sebzés.

    Az alábbi deckben a Mark helyett Bite-ot kell berakni, PC-n rosszul legóztam össze újra fejben.

    Emperor Tharussian
    Teljesítő kaszt: paladin
    Próbálkozások száma (összes): 2
    Próbálkozások száma a tuti paklival: 1

    Valójában három próbálkozás volt, de az első csak egy "turn 1 concede" volt megnézni, hogy mennyi HP-ja meg armorja van Tharussiannak és, hogy milyen a neje. Tharussian megkapta a mintaférj becenevet, mert bár Moirának egy HP-ja van és a player hülye lenne megütni őt (lethalig persze, vesszen a mocskos r...), mégis előszeretettel pakolja az Unstable Ghoulokat, Abominationöket és használ Death's Bite-ot, amivel arcra megy. Moirát tehát életben kell tartani, de 3 sebzéssel elég hamar véget vet a mókának. Azt a tanácsot kaptam korábban, hogy nyomjam neki a divine shieldeket, Humility-t és Blessing of Whisdomot, hogy adja a lapokat is azért, meg fogja hálálni. Francokat. A pakliba lehet kettőt rakni, Argent Protector rá nem adhat buborékot, aztán turn 5-ig három ilyen AoE képességgel rendelkező manapazarlást vetett be Tharussian. Ekkor volt egy concede, a pakliba bekerült két Mad Scientist, turn 2-ben rá is tudtam ereszteni, 1/3 már sokkal nagyobb mozgásteret ad és utána mehet rá minden egyéb - és nem kell fosni attól, hogy mi okozhat neki váratlan halált.

    Garr
    Teljesítő kaszt: priest
    Próbálkozások száma: 2 (1)

    Elkövettem azt a hibát, hogy benéztem patron warriorral, csak utána esett le, hogy a kavicsok sebzése ötösével stackelődik, nem egyesével - ilyeneket ugye nem közöl Vitya game előtt, még ki sincs írva sehol sem ingame. Rekt. Oké, küldetés felülír, kaszt vált. Priesttel pofonegyszerű taktika, hogy gyógyítod és sebzed a köveket, hogy ne egyszerre durranjanak el, a többi adja magát. Kiss buff, kis heal, Circle of Healing és még egy Grim Patron is befért.

    Baron Geddon
    Teljesítő kaszt: warlock
    Próbálkozások száma: 9

    Nagyon ragaszkodtam az eredeti koncepciómhoz, hogy demonlockkal fogom megverni Geddont a sok "self-removal" (pl. Shadowflame) miatt és még Mal'Ganis is a segítségemre lesz, ha late game nem tudok minden manát elverni. Mert nem lehet idővel. Warlock meg húz manáért (és hp-ért), amit húz, azt akár le is rakhatja. Nem egyszer volt, hogy kénytelen voltam feleslegesen megtámadni a saját minionjaimat, nehogy 10 sebzést belém küldjön hero powerrel a rohadékja. Sokadik próbálkozásra összeáltt a nyerő kombó és meglett a lethal. Az eddigi legkeményebb boss szerintem a mocsoksok páncél, HP (akkor még nem volt meg Alex) és a megfelelően összeállított, hibátlan curve-el és tech lapokkal rendelkező deck szükségessége miatt. És nem voltam ideges (na jó, de, csak nem úgy, mint mondjuk DIA esetén), élveztem.

    Ragnaros the Firelord
    Teljesítő kaszt: priest
    Próbálkozások száma (összesen): 2
    Próbálkozások a tuti deckkel: 1

    Egy mindennaposnak mondható priesttel áltam neki Majordomonak, ladderes deck lett átvéve kisebb módosításokkal. Szépen eszegettem a HP-ját, vigyorogtam mint a tejbetök, hogy gg wp easy, aztán 11HP-nál teleszülte a boardot molten giantekkel, Lightbomb meg sehol. Oké. Deck újraépít a nulláról: köcsög módon inneres priestet választottam, hogyha one-shotolni nem is, de 2-3 kör alatt meg tudja enni Ragnarost a végén a dupla DIE! Insect miatt. Első próbálkozásra meglett okos játszogatással, Deathlord életben tartásával - 21HP-n meghagytam Majordomo-t mindaddig, amíg ki nem tudtam játszani KT-t - utána két kör volt befejezni.

    Highlord Olmokk
    Teljesítő kaszt: paladin
    Próbálkozások száma: 1

    Random removal? Csak tele kell szülni a boardot dude-okkal és egyéb kis manás, DR-es / battlecry summonos minionokkal és meg kell enni reggelire. Nem volt különösebben nehéz, Grim Guzlerrel egy kategória.

    Commander Drakkisath
    Teljesítő kaszt: priest
    Próbálkozások száma: 4

    Nem élveztem annyira, hogy ennyire az RNG-n múlik az egész. Húzott Kidnappert vagy Drakkisath's Commandot? Kezdésnek ellőtt Sprintet? Van nálam Mind Control? Apád. A nyertes formula pedig a következő: turn 1 Sludge Belcher, turn 2 Kel'thuzad, nála se Comand, Se Kidnapper, tauntot meg nem fog ütni, amíg van KT a boardon. Bitch please.

    Rend Blackhand
    Teljesítő kaszt: plébános (op)
    Próbálkozások száma: 3

    Naigen, folyamatosan szüli a minionokat, kell kellő mennyiségű AoE és hard remove, valamint boardot se árt tartani. Ha nem különösebben veszélyes minionokat tartunk, nem fog trade-elni, csak 1 az 1-ben, azaz sérült minionokat. Kezdésnek ki kell rakni egy Chow-t, életben tartani, majd Deathlord, azt is életben tartani Light of the Naaru-val, Circle of Healinggel, Holy Nova-val, aztán büntetni inneres kombóval. Nem különösebben nehéz, de kell hozzá egy jobb lapjárás és RNG a részéről. Lightwarden és Cleric high priority target számára, azok fogják kapni a mortal strike-ot, tehát nem különösebben kifizetődő rájuk pazarolni

    -

    -

    -

    TL;DR:

    Összességében wing 2 volt eddig a legélvezetesebb és wing 3 szerintem az egyik leggyengébb heroic szárny. Normalon minden fun ugye. Kíváncsi leszek a többi bossra és remélem nem mindegyiknél inner priest lesz az egyik leghatásosabb heroic deck. Meg hogy Vitya milyen szöveget fog lökni.

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák