Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Mclovin #24806 üzenetére

    még ne törd be, csak akkor, ha pont ez hiányzik egy paklihoz, de egyébként sem annyira rossz lap, én be sem törném. tapasztalatból mondom, hogy 1db legend nem fog közelebb vinni semmihez. úgy általában ne törj be semmit, amiből nincs kettőnél több, mert rengeteg dustot tudsz bukni.

    kezdőknek való paklik többnyire warlock zoo és hunterek, egyrészt költség, másrészt mélység miatt, cserébe hatékonyak, általában legendet sem használnak. naxxot mindenképpen érdemes kinyitni, de ha valaha pénzt akarsz adni a játékért, ezt ajánlott megvenni, mert goldból elég drága.

    az utóbbi időben a deathrattle priest is elég használható volt ladderen, ahhoz mondjuk naxx mindenképpen kell, de egy alap verziót fel is lehet építeni nagyrészt alap és naxx lapokból, max sylvanas az, ami nem nélkülözhető, illetve legalább 1 cabal shadow priest jó bele, két rare kell mindenképp (auchenai soulpriest, injured baldemaster), a többi pedig common vagy basic. zetalot paklijaira érdemes rákeresni, ő elég jól tolja ezt a műfajt.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák