Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovsol

    titán

    válasz DjDanee87 #2031 üzenetére

    Köszi, átgondolom azokat amit mondtál. Mind a három lapra gondoltam már korábban is amit javasoltál, de a helyüket még nem találtam meg, hogy mi helyett kellene.

    -repentance-t azt általában 4.-5. körnél szoktam elnyomni, mert akkor várható, hogy valami tauntos egységet le fog hozni sok HP -val, mert addigra elég szépen meg van nyirbálva a hőse élete :) És akkor azt akár egy ártalmatlannak tűnő 1/1 minon is megöli. Azért is jó a több féle secret, mert így kiszámíthatatlan mit raktam épp fel, sokszor látom, hogy arra számít, hogy ugyan azt raktam fel, mint amit egyszer már kijátszottam.
    -knife juggler mellé szoktam tolni kombóban az argent protectort, és kap egy shieldet, meg ugye nem ész nélkül kell kijátszani. Inkább tolok egy hero powert, minthogy megkockáztassam, hogy azonnal leütik.
    -Molten Giant jól jöhet ha esetleg elhúzódik, vagy szarul jönnek az elején a lapok és engem vernek le hírtelen. Pár mannából is meg lehet úszni így volt már, hogy az 6. körben lent volt. Ilyenkor jó elterelő, mert azt akarják kinyírni, de igen, az helyettesíthető lenne tényleg valamivel.
    -lay on hands igazából ilyen utolsó esélynek van berakva, hátha elhúzódik nagyon a mérkőzés. Szerintem ennek a helyére menne be majd a kard.
    Arra is gondoltam esetleg mehetne bele még1 equality.

    [ Szerkesztve ]

    May the Force be with you!

Új hozzászólás Aktív témák