Hirdetés

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

  • Marvel Rivals - Középpontban Loki

    gp Az ingyenes hero-shooter elsőként csak PC-re érkezik, de pontos dátumot még nem kaptunk.

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz kovsol #2028 üzenetére

    Elég jó kis rush decknek tűnik. Igen sword tökéletes lenne bele. Amit én személy szerint nem így csinálnék (nem azt jelenti, hogy igazam is van) az molten giant, lay on hands kivétele, esetleg még a repentance is, bár az maradhat is akár.
    Amit én beletennék: Shattered Sun Cleric, Aldor Peacekeeper, talán Loot Hoarder

    Molten Giantot furcsállom, mert ha jól sejtem főleg rush lenne a lényege a paklidnak, de nem vagy warlock hogy a saját HPdat nagyon feláldozd ennek érdekében így kevés esélyét látom, hogy hasznos legyen a giant. Lay on hands hasonlóképpen. Ha szeretnél megmaradni a laphúzás mellett loot hoarder jó lehet a paklidban, főleg ha sikerül összecombozni egy redemptionnal és 2 lapot húzhatsz vele 2x2 damage mellé de ehhez eléggé ki kéne jönnie a lépésnek.
    Shattered Sun cleric ilyen deckbe szerintem "must have". Sok kis minionból egyet felbuffolni akár életmentő lehet. Dark Iron Dwarf is jó lenne a deckbe, de így is van 8db 4 manás lapod, szóval azt hanyagolnám. Aldor Peacekeeper lehet jó védeni a knife juggleredet az elején, vagy ha elhúzódik a meccs akkor nevetségessé tenni mondjuk egy boulderfist ogret.

    Peacekeeperhez mondjuk annyit, hogy egy paladint sikerült meglepnem :) Nem peacekeepert rakott hanem az azonos hatású Humility spellt nyomta a 9/5ös Core Houndomra. Következő körben toltam egy silencet a kutyámra és megöltem vele a paladint. Ennyi hátránya van ezeknek a lapoknak azért.

Új hozzászólás Aktív témák