Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
A 6.4-es quantum vinyómnak tönkrement az elektronikája külső behatás következtében.

De találtam elektronikát, megvettem, kipróbáltam. Működött. Kb fél óráig. Aztán elkezdett kerregni, leállt, felpörgött, stb.
Az eredeti sorszáma: 6.4AT P/N CX64A013 Rev 02-B
Az új sorszáma: 6.4AT P/N CX64A011 Rev 02-B
Láthatóan egy szám a különbség. Gondoltam rossz az elektronika, amit kaptam, mert kicsit hajlot volt. Sikerült szereznem másikat, de az is 011-es volt. Ez működött is 2-3 óráig, aztán kikapcsoltam, mert nem kellett a rack. kb 2-3 nap után bekapcsolom, 10 perc után kerreg. Azóta b 1-2 percet bír, aztán hello.
Esetleg más találkozott ilyennel? Nem értek hozzá, de szerintem ha rossz az elektronika, akkor 1 sec-et se működik vele a hdd. Nem? Hűtéssel nincs gond, nem is melegszik szegényke, meg a rackben 2 venti is hűti.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- World of Warships
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest