Hirdetés
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
A 6.4-es quantum vinyómnak tönkrement az elektronikája külső behatás következtében.
De találtam elektronikát, megvettem, kipróbáltam. Működött. Kb fél óráig. Aztán elkezdett kerregni, leállt, felpörgött, stb.
Az eredeti sorszáma: 6.4AT P/N CX64A013 Rev 02-B
Az új sorszáma: 6.4AT P/N CX64A011 Rev 02-B
Láthatóan egy szám a különbség. Gondoltam rossz az elektronika, amit kaptam, mert kicsit hajlot volt. Sikerült szereznem másikat, de az is 011-es volt. Ez működött is 2-3 óráig, aztán kikapcsoltam, mert nem kellett a rack. kb 2-3 nap után bekapcsolom, 10 perc után kerreg. Azóta b 1-2 percet bír, aztán hello.
Esetleg más találkozott ilyennel? Nem értek hozzá, de szerintem ha rossz az elektronika, akkor 1 sec-et se működik vele a hdd. Nem? Hűtéssel nincs gond, nem is melegszik szegényke, meg a rackben 2 venti is hűti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest