Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz ANDROID??? #70463 üzenetére

    Ez nagyon nehéz kérdés. Azért, mert nincs jó válasz. Ha biztosra akarsz menni, akkor Liebherr fagyasztót vegyél.
    Saját példán mondom ezt, ami a következő: 6 éve vettünk egy No-Frostos AEG fagyasztószekrényt, 253 liter, 183cm magas.
    A hűtőnk Zanussi volt, s az ott tapasztalt hitvány anyagminőség miatt direkt az AEG-et néztük ki. Igaz jó sárga volt, de nem baj, hosszú távra vettük.
    Ahhha.. gondoltuk. Ugyanis a fagyasztószekrény egy nyári napon csipogni kezdett, tudatva, hogy esik belül a hőmérséklet. És valóban, a jégkrémek puhák, nem fagyaszt. Szervízt felhívtam, ahol azt kérdezték:
    - Mikor olvasztottam le?
    - De mondom ez No-Frost.
    - Az nem baj, évente le kell olvasztani, mert befagy a ventillátor.

    Ismerősöknél a fagyasztóban helyet kunyerálni, mindent átpakolni, leolvasztani. Láss csodát, megjavult.
    Ezután telente a legnagyobb fagyban mindent kipakoltam az udvarra egy éjszakára, a fagyasztót pedig leolvasztottam. Ezzel együtt eddig 3x játszotta el, hogy csipog -nem fagyaszt - ismerőshöz vinni a cuccokat. Legutóbb 2 hete pakoltam a cuccokat a szomszéd fagyasztójába.. :(((

    Egy megbízhatatlan szar. Midig ott volt az ideg, hogy mikor kezd csipogni. A Zanussi hűtő, pont az ellenkezője. Annak a hátsó fala annyira fagyasztott, hogy 2-es álláson is minden megfagyott ami a hátsó falhoz közel volt.

    Elegem lett. Most a Samsung oldalról vettem 380k helyett 190k-ért egy rohadt nagy Side by Side hűtő-fagyasztót. Nagy elvárásaim nincsenek. Viszont hatalmas, rengeteg cucc fér bele, nagyon-nagyon gyorsan hűt-fagyaszt és egyenletes a hideg. Remélem ezt nem kell leolvasztgatni.

    Amúgy anyámék 20éves!! Samsung No-Frost kombinált hűtője soha az életben nem volt leolvasztva és olyan mint a svájci óra. (Persze 2002-ben még mindenki minőségibb dolgot gyártott...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák