Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz BBéci #58844 üzenetére

    Nekünk sincs olajsütőnk, pont ezek miatt az okok miatt, amiket írsz.
    Viszont borzasztóan hiányzik valami megoldás pl. fagyasztott hasábburgonya sütéséhez (frissből is szoktam néha), illetve panírozott húsok sütéséhez. Lábasban ill. húsoknál serpenyőben oldjuk meg, de az első adag után a végeredmény nem az igazi. Lemerül az aljára a panírmorzsa, ráég a következő adagra, stb. Az se jó, ha a hús leér az aljára, azokon a pontokon jobban megsül (ha nem vigyázok, meg is ég, ha nem forgatom folyamatosan). Nyilván ügyesen megoldjuk nagy odafigyeléssel, de jó lenne valami kényelmesebb megoldás.
    Sütőben is próbáltam pl. krumplit sütni...nem az igazi, nagyon száraz lett, nem sikerült úgy, hogy a külseje ropogós, a belseje pedig puha maradjon. Panírozott húst sütőben sütni pedig el sem tudok képzelni.
    Azt se szeretem, ha olajban tocsog.
    Talán kipróbálok egy lábasba lógatható fém kosarat.

Új hozzászólás Aktív témák