- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz --Ham-- #58797 üzenetére
Mindenképpen 60cm-est vegyél, min. 12 terítékest. Kell ez a méret család mellé, meg ha nagyobb edényeket is mosnátok benne. Összeg?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
--Ham--
csendes tag
Egyelőre ketten vagyunk most reménykedünk a porontyba, ezért gondoltam hogy elég a kisebb. Összegben most karácsonyra 100 fölé nem mehetek de kérek szülőktől ha kell 10000 Ft on ne múljon (130 max), de szeretném 100 alatt megúszni bevallva.. Ha nem érdemes ennyiért akkor varok Januárig
"Rablótámadás, kezeket fel! Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb! "
-
Gravity1234
tag
válasz Piftuka #58796 üzenetére
Nagyon koszonom mindenkinek a sok es turelmes kommentet/infot.
Atragjuk.
Sajnos az auto az utcan all, oda a "hagyomanyost" 220-al meg konnektorral nem tudom levinni, igy ez nem opcio, csak azert keztem el gondolkozni rajta mert lattam ezeket az akkus allo porszippantokat amiket ajanlottatok es ott a kepeken lattam hogy multifunkcionalisak.Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8
-
MODERÁTOR
válasz Gravity1234 #58804 üzenetére
Benzinkuton 200forintert kitakaritod, amugy se ernek fabatkat ezek a gepek autotakaritashoz. Miele c2 es a kovetkezo 15evben nem kell porszivot venned.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
peppe79
senior tag
válasz Gravity1234 #58794 üzenetére
Xiaomival ne akarjál autóbelsőt takarítani, mert csalódni fogsz. Legutóbb egy minipc belsejét szerettem volna kiporszívózni (portalanítani) a résszívó fejjel, de még azzal sem bírt el. - Számomra - teljesen használhatatlan mind a keskeny, mind pedig a résszívó fej. kb. 1 hónapja váltam meg a Vorwerk porszívómtól, és bizony...néha nagyon érzem a hiányát.
-
Teaway
veterán
válasz Gravity1234 #58804 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy az autó belseje egy erősen tagolt, szűk tér, ott nehéz lesz forgolódni egy merev csöves eszközzel. Ha csak a fejet rakod rá (cső nélkül), akkor is.
Nincs itthon csokid??
-
arcsin
senior tag
válasz Teaway #58807 üzenetére
Xiaomi F8hoz pld van direkt rugalmas fej ( lsd. középtájon fent)
[ Szerkesztve ]
-
--Ham--
csendes tag
válasz Digitalpimp #58801 üzenetére
Bocsi nem jelöltelek a válasznál!
-
Mortein
tag
Kocsi porszívózásra az asszony szerint a legjobb a Lidlös Parkside PNTS 1300-as. Előtte kicsit fanyalgott, de aztán azóta mindig keresi, hogy hova raktam, ha kocsit akar takarítani.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz --Ham-- #58803 üzenetére
Semmi baj. Szerintem linkelj be párat amikre gondolsz, aztán könnyebb lesz segíteni. 100 fölött Boscht, Neffet, szoktak ajánlani, alatta meg Beko, Gorenje, WH. Meg amelyikre a legtöbb gyári gari van.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
st6969
őstag
Beko DF-7439 SX és Beko DS-8439 TX szárítógépek között mi a különbség azon kívül, hogy az egyik 7kg, a másik 8kg kapacitású? Illetve a 7kg-s az keskenyebb pár centivel mélységre (53cm vs 59cm). Árban igen hasonlóak.
Érdemesebb a 8kg-sat venni szerintetek? -
--Ham--
csendes tag
válasz Elemental #58815 üzenetére
Igen, a konyha még felújítás előtt áll, de én is úgy érzem hogy jobban elférne a 45- ös de semmi tapasztalatom az egésszel... Persze jobb lenne ha beférne a nagyobb, de annyival kevesebb hely marad másnak.
-
Toobee
veterán
Sziasztok! Keskeny (<45 cm) beépíthető mosogatógépből van ajánlott típus? Nem célom, hogy a legolcsóbbat vegyem, a minőség fontosabb. Bosch Serie2 például? Tetszik a Miele, de azt hiszem ennyit azért nem szeretnék költeni, plusz beépítettre lenne szükségem, azt meg 400e felett kínálják. Követem a kolléga kérdését is, 60-ast ne is javasoljatok, a 45 is max úgy fog beférni, ha 1 medencés mosogató lesz a mostani 2 helyett.
[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Olajsütő, forrólevegős sütő-t szeretnék vásárolni. Van valami ajánlott típus mondjuk 40e Ft-ig? Mire érdemes figyelni, mit javasoltok? Philips AirFryer-t is néztem de az kicsit feljebb van, jobban megéri?
-
BBéci
legenda
Olajos teljesen felejtős, a forrólevegősöket sokan használják és szeretik, de ne mindenre alkalmasak. Sokszor volt erről szó itt a topikban, érdemes használni a keresőt.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
SirKero
őstag
Most karácsonykor lesz egy éves a miénk. Eddig meg vagyunk vele elégedve + akik kóstolták a benne készült "sültkrumplit" azt nyilatkozták,hogy meglepően jó lett Bár kicsit több mint amit szánsz rá.
[link]Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
mzso
veterán
Levegőset én is néztem mostanában. De elég rossz az ár/érték arány meg praktikusság.
Egy csomó 2,5l vagy kevesebb amibe nem sok étel fér bele... Nagyobbakból (4+l) meg meglehetősen kevés van és leginkább többszörös áron. Nagy nehezen találtam egy 4,5l-es Emerio AF-116073-at 13 ezerért (csomagolássérült), már csak ki kell próbálni.Márkásban Alzás 4,2l-es Tefal van 33 ezerért a legolcsóbban ahogy én látom, amikor épp van készletem. (BF-ben volt 27-ért de azóta sem.) Máshol 40 ezer vagy több.
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
válasz szotyika77 #58829 üzenetére
biztos, hogy nincs...
-
törölt tag
Akartam írni erről, de aztán láttam, hogy Magyarországon nem kapható. Ha mégis érdekel, szívesen megosztom a tapasztalatainkat. (Feleségem tapasztalatait)
Ninja Foodi Max -
ribarszki
őstag
válasz szotyika77 #58831 üzenetére
Igen, így gondolnám én is. De kiderült, hogy a 7kg-os és a 8kg-os szárítógépek dobja pontosan ugyan akkora. Másrészt ezek száraz ruhára értendő számok. 7kg száraz ruha rengeteg... A mosógépbe nem teszel 3,5kg-nák többet. Akkor már dugig van..
Ez a 8kg inkább marketing. -
veterán
válasz szotyika77 #58829 üzenetére
NDK turmixgép? Nekünk van egy (nem a levehető ajtós ), kb. 30 éve működik tökéletesen.
Annak idején, amikor a tervezett avultatást kitalálták a nagy gyártók, akkor az NDK-t nem hívták meg a megbeszélésre, kihagyták őket a paktumból. Ebből kifolyólag az NDK-ban gyártott tartós fogyasztási cikkek tényleg tartósak voltak, nem romlottak el a garanciaidő után 1 héttel
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
ribarszki
őstag
válasz Donki Hóte #58834 üzenetére
-
st6969
őstag
válasz ribarszki #58833 üzenetére
"a 7kg-os és a 8kg-os szárítógépek dobja pontosan ugyan akkora. "
Én is erre gondoltam, és a 7kg kapacitás is elég lenne. De akkor miért mélyebb a 8kg-s 5cm-rel?
Amúgy ha forgalmazó oldalról közelítjük meg: Edigital és Media Markt közül jól gondolom, hogy érdemes inkább a Mediából rendelni? Vagy egykutya? Ez eldöntené a 7-8kg kérdést is, mert az egyik az egyikben, a másik a másikban akciós
-
szotyika77
aktív tag
válasz Donki Hóte #58834 üzenetére
Jólenne nekünk egy NDK-s is, a lényeg,hogy fém legyen a befogatója, erős motor legyen benne és nem hátrány ha új. De ha nincs hát nincs, keresünk másmilyet.
-
BBéci
legenda
Sokszor volt szó itt a topikban olajsütőkről. Nagyjából egységesen negatív véleményeket írtak a hozzászólók.
Nekünk is volt, 10-15 használat után kihajítottuk. Rengeteg olaj kell hozzá, a kosarát tisztítani őrületes meló és lehetetlen 100 %-osan elvégezni. Ráadásul egészségtelen az ételben benne maradó olaj.
Soha többet nem vagyok hajlandó olyannal vacakolni, akkor sem, ha pisztolyt szorítanak a fejemhez.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
st6969
őstag
Nekünk sincs olajsütőnk, pont ezek miatt az okok miatt, amiket írsz.
Viszont borzasztóan hiányzik valami megoldás pl. fagyasztott hasábburgonya sütéséhez (frissből is szoktam néha), illetve panírozott húsok sütéséhez. Lábasban ill. húsoknál serpenyőben oldjuk meg, de az első adag után a végeredmény nem az igazi. Lemerül az aljára a panírmorzsa, ráég a következő adagra, stb. Az se jó, ha a hús leér az aljára, azokon a pontokon jobban megsül (ha nem vigyázok, meg is ég, ha nem forgatom folyamatosan). Nyilván ügyesen megoldjuk nagy odafigyeléssel, de jó lenne valami kényelmesebb megoldás.
Sütőben is próbáltam pl. krumplit sütni...nem az igazi, nagyon száraz lett, nem sikerült úgy, hogy a külseje ropogós, a belseje pedig puha maradjon. Panírozott húst sütőben sütni pedig el sem tudok képzelni.
Azt se szeretem, ha olajban tocsog.
Talán kipróbálok egy lábasba lógatható fém kosarat. -
BBéci
legenda
válasz st6969 #58845 üzenetére
Nekünk maximálisan megfelel a sütőben készített panírozott halrudacska, rántott sajt, fagyasztott krumplik számtalan változata. Azok után a zsírban sütöttől felfordul a gyomrom.
Rántott csirkecombot serpenyőben sütünk, az olajat utána kidobjuk.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Nagya21
addikt
válasz st6969 #58845 üzenetére
Hali!!
Évek óta olajba sütjük a hasábot, meg a gyári paniros gyorsfagyasztottat (a rántotthús az szigorúan zsirban.......)
Nagyon ajánlom a Delonghi rotofritözt, kevés olaj(1-1.2L olaj), kivehető sütőtartály, mosogatógépben mosható mindene, nagyon nagyon jó(ellenben nem olcsó)
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
nagyúr
3 éve forró levegős sütőt használunk.
Még a sült krumpli melegítéséhez is, mert olyan lesz mint a frissen sütött.Elég vékonyan bepermetezni a krumplit, hogy ne ragadjon össze.
Az olajütőt meg kidobtuk a szemétbe.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
_Petya_
őstag
Sziasztok, beépíthető szárítógépet keresek, ilyesmit: [link]
Én egy előszoba szekrénybe szeretném beépíteni, mivel a fürdőszobában nem fér el. A szekrény belső méretei 76 cm széles 53 cm mély, 190 cm magas.
Úgy látom hogy a minimum mélység amit kapni lehet 46,5 cm, szélesség a standard 60 cm.
Szerintetek bele tudom építeni? A cél hogy csukott ajtónál ne látszódjon semmi, és persze a szárítógépnek és a szekrénynek se legyen baja.Mennyi hőt, gőzt, párát termel egy ilyen? Milyen szellőzés kell neki?
Azt látom a kézikönyvében, [link] hogy a 46,5 cm mély gépet 60 cm mély konyhapult alá építi, tényleg kell mögötte ennyi szabad hely?
Megoldható amit akarok, vagy ilyen helyre (panel lakás) felejtős a szárító gép?
Köszi,
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
gyvince
senior tag
sziasztok elektromos fogkefén gondolkodom ezt néztem ki
Oral-B Sensi UltraThin PRO 900
esetleg valami jobb tipus 15000 ft körül?Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik