Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Dedikált Galaxy AI gomb az új táblagépekhez

    ma Kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab S10+ és Galaxy Tab S10 Ultra kiegészítői közül több, ezek árulkodnak.

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz #32577792 #42587 üzenetére

    Nálunk lényegében a konyha csak Elux nagygépekből áll. Amivel nem merült még fel semmilyen probléma, az a gázfőzőlap, de ott tulajdonképpen nincs is, ami nagyon meghibásodjon. Persze a feliratok, piktogramok már lekoptak, és az inox felület is szép karcos, de ez márkától függetlenül, szinte minden főzőlapnál így van.
    Az Elux beépíthető sütő már problémásabb: az első években álom volt vele a sütés, aztán mostanában előfordul, hogy gond van a beállított hőfokkal. Egy olcsó, alap készülékről van szó, így ennek a javítására már nem szeretnék költeni, inkább eladom. A kombi Zanussi hűtőgép szintén egy olcsó modell. A működésével eddig nem volt gond, és szerintem az elkövetkezendő 4-5 évben sem lesz. Szerkezetileg viszont lehetne némileg igényesebb. Ami egy picit gáz, hogy a zöldséges fiókok nem egy sínben, vagy egy távtartón csúsznak, hanem a hűtőtér "fenekén", ami ezáltal elég szépen összekaristolódott. Remélem, hogy ahol van egy kis emelkedés, ott nem fog elrepedni a vékony, műanyag burkolat. A másik, hogy az ajtómágnes az egyik sarokban nem zár tökéletesen. Illetve a mélyhűtő fiókjai elég gyengécskék. A középső, legnagyobb nem is bírta a terhelést, és elrepedt. De ez egy 100 ezres hűtő, úgyhogy túlzottan nagy elvárásaim nincsenek vele szemben, és végül is műszaki probléma egyelőre nem merült fel. Ha eljön az ideje, hogy cserélni kell, azért arra figyelni fogok majd, hogy csak olyan hűtőt válasszak, aminek a mélyhűtő részében egyforma magasságúak a fiókok, a zöldséges fiókoknak van valamilyen csúszkája, és hogy az ajtókon legyen fogantyú. A többi hókusz-pókusz nem érdekel.
    Amivel nagyon befürödtem, az az Elux mosogatógép. Amikor jótállási időn belül, 8 vagy 9 hónapos korában kijött a márkaszerviz embere, tulajdonképpen csak megerősítette, hogy ez a gép sajnos "ilyen" (nem használt csúnya szavakat, de a lényeget értettem).

    Viszont, őszintén szólva: arra azért nem vennék mérget, hogy ha a hasonló árfekvésű, konkurens márka gépeit választottam volna, azok valamelyikével ne merült volna fel probléma. Igazából, a gyári kibővített garancia lehet esetleg némi kapaszkodó, de legközelebb inkább a prémium háztartási gépek közül választok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák