Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz Lavar #39319 üzenetére

    Volt egy imádott, régi kör alakú gofrisütőm ami tönkre ment. Utána vettem ilyen nagykockásat. De én ebben a nagykockás gofrisütőben képtelen voltam gofrit sütni. Próbáltam töb receptet, de mindig nehéz, tésztás maradt. Lehet a sütőmmel volt a gond, nem tudom..
    Visszatértem a köralakúhoz, de abból sem mindegy melyik. Az újak amik a boltokban vannak (95%-ban) nem az igaziak. Nagyon lapos a tészta befogadó perem, kcsik a tüskék, vagyis lapos gofrit süt, lassan melegítenek és gyorsan le is kapcsolnak max fokozaton is. A gofri baromi lassan sül, nem finom, csalódás. Utána vettem a Tchibotól dupla gofrisütőt, ami szintén ilyen sz.r. 5-6 perc amíg megsül, de az is lapos, belül tésztás. A termosztát mindig lekapcsol, alig süt inkább melegít.

    Végül nem kísérleteztem tovább, 2 hete megvettem ezt a Cloert. Most van újra öröm és boldogság. Végre normális gofrit süt. Kívül ropogós, belül puha, vastagabb a gofri, de belül levegős, és kb 1-1,5 perc alatt van kész! Az ára húzós, de ennyi szívás után már úgy voltam, hogy inkább egyszer normálisat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák