Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40553216

    törölt tag

    válasz #94529552 #21339 üzenetére

    Baszki! Tényleg olyan nehéz megérteni, hogy amiket most a Mielére írtam, az NEM a Miele kiválóságának a kiemelése volt, hanem pjen azon előfeltevésének cáfolatára, miszerint míg a Miele nem fejleszti pl. az elektronikát, inkább túlméretezi az alkatrészeket, így pl. az öntöttvas súlyt, addig a többi cég az elektronikát fejleszti?

    (#21343) Csabroncka
    És van egy ilyen cukiság is.
    „A vízkár elleni védelem garantálva!
    A Miele minden vízvédelmi rendszerénél garantálja otthona védelmét - és mindezt 20 évre. Bármilyen anyagi kár keletkezne a vízvédelmi rendszer hibája miatt, az Ön anyagi biztonsága garantált. A Miele a vízvédelmi rendszer meghibásodására vonatkozó garancia keretében átvállalja az abból eredő anyagi károkat. Ennek előfeltétele a szakszerű telepítés.”

    A PowerWash első blikkre ugyanaz, mint az AEG-nél (és talán másnál is) már sok éve meglévő esőztető rendszer. Egy apró különbség van: a Mielénél észrevették és kommunikálják a valóságot, azaz azt, hogy ezt csak kevés ruhaneműnél érdemes használni. Hiszen annak semmi értelme, hogy egy 9 kg-os töltőtömegű, fullra megpakolt gépnél folyamatosan működjön ez az esőztetés, mert a bent lévő ruhának mindig csak egy elhanyagolható részét éri csak.

    (#21350) zolion01
    Fentebb írtam „kritikát” a Dysonról.

    (#21355) pjen
    Most csináltam ;)
    Miele Classic C1 PowerLine suction power after 2 months with dust bag full of dog hair
    Nyilván nem csak kutyaszőr van benne, hanem minden, ami egy háztartásban alapesetben előfordulhat. Nincs benne gipsz és egyéb, építkezésekkel, falfúrással, bármi ilyesmivel keletkező por, de az utcáról behordott van. Meg morzsa, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák