- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz 666
aktív tag
válasz VIPowER #21502 üzenetére
-Felül töltős gép még ingyé sem kéne..
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
1,Qrva ronda.
2.Kicsi betöltő nyillás.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Zeki
nagyúr
És volt a mosógépszerelő. Az ajtó becsukást nem érzékeli a gép. Alkatrész rendelés panellel együtt. Cseregép van, ha fizetek ötezret. Fizetek. Már így is nyivákol az anyám, hogy bő egy hete hozzá hordjuk a szennyest . Valami használt indesit mosó-szárító gép lesz addig, amíg emez megjavul...
Még jó hogy garanciális a gép... szopunk. -
koma106
senior tag
Sziasztok! Praktikus tanácsot keresek arra, amikor a szárítógép a kis zoknikat kipörgeti az ajtóhoz, így azok nem száradnak meg. Van erre valami trükk?
-
-
lakisoft
veterán
Bepenészedett elhagyagolt felültöltős mosógépet mivel érdemes kitisztítani?
ecet + főzőmosás + súrolás megvolt
trisó + főzőmosás + súrolás megvolt.Mivel lehet még?
Szerk:
https://logout.hu/bejegyzes/csabroncka/haztartasi_kisgepek_karbantartasa_vizkotelenites_e.html ezt még megpróbálom.[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
Teodor52
senior tag
-
senior tag
Lehet szemezgetni: Media Markt kuponok
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Kaptam 35000 Forint támogatást régi hűtő leváltására, Euronicsnál venném, ezt néztem ki: [link]
Mosógépet is szeretnék, olyan 70-100k között, felültöltőset, azt is A++ vagy A+++-osban.
Ott viszont érdemesebb lenne várni egy black friday akciót nem? -
Atesz 666
aktív tag
válasz lakisoft #21512 üzenetére
"Mivel lehet még?"
-C4,TNT..
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz lakisoft #21512 üzenetére
Ha a műanyag alkatrészek feketedtek be, 2 alkalommal (24 órára) ezzel kell befújni, és megújul. Utoljára futtasd le a polly-t 60 fokon, de az első kettő amit csináltál és ez is elsősorban a dobot és az elfolyót pucolja. Az ajtó, mosószeradagoló takarítása és penésztelenítése a sikálás után (ami lehet Ciff...stb) Savo penészölővel mehet, ettől szépen ki is fog fehéredni.
Fontos! Mivel alaposan be kell fújnod, ezért gyakorlatilag a fél litert el nyomod a gépre, de mindenképpen szabad vagy nem lakótérben csináld, mert nagyon büdös a magas aktívklór miatt. A mosógép ajtót ne csukd rá, csak hajtsad rá, hogy szellőzzön!
Az első alkalom után, vizes szivaccsal töröld le, hagyd megszáradni, majd újra fújd be egy éjszakára. Ha ezt megcsinálod, garantálom, hogy tiszta lesz!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
lakisoft
veterán
-
attiati
veterán
van egy Electrolux ERN29790 beépíthető hűtőm
az normális, hogy 6 fokra állítva az aljában összegyűlik 1-2 nap alatt kb 0,5dl víz?
Illetve a fagyasztója teljesen jeges, szerintem nyitva hagytam valamikor az ajtaját véletlenül. Azt hogyan lehet lefagyasztani? Gondolom lekaparás tilos
-
Zola007
veterán
A minap eszembe jutott, hogy újabban mosógépeknél és mosogatógépeknél írják, hogy használaton kívül zárjuk el a bejövő vízcsapot, mert az állandó hálózati nyomás kárt tehet a beömlő szelepben.
Korábbi 2-3 mosógépnél emlékeim szerint soha nem zártuk el, mégsem volt gond vele.
Akadt már ezzel valaha valakinek gondja?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Tervezzük lassacskán egy Side By Side hűtő beszerzését. 2 db hűtőnk van az egyik nagyon régi, a másik 4-5 éves, de nem A energiaosztályú. A tárolóhely kellene, valamint helyet is szeretnénk spórolni, így pont megfelelne nekünk egy Side By Side típusú szekrény. Max 90 cm széles.
Ahogy utánaolvastam a cikkekben a Sharpot ajánlják a legjobban (igaz nem a legolcsóbb típus).
Valakinek van tapasztalata ilyen hűtővel? Vagy hoax az egész Sharp márka mint hűtő?
Egyáltalán a Sharp még "létezik", mintha olvastam volna, hogy lehúzza a rolót (vagy az csak a TVs üzletág csak, nem tudom) ?Kettő fontos opció van, hogy minél energia hatékonyabb legyen, vagy valamint ne legyen kettéosztva (ne legyen középen fal). Jégkocka, és hűtött ital adagoló nem előny, számunkra teljesen felesleges future.
Ti milyen típusokat/márkákat ajánlanátok?
Segítségeteket előre is köszönöm!
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Atesz 666
aktív tag
válasz luciferk #21529 üzenetére
"A mostani felül töltős gépek kifejezetten jól néznek ki és a betöltő nyílllás kicsinységére sem igen panaszkodnak, valószínű, hogy te egy megszállott elöltöltős mosógép "fan" vagy "
-Nem mondanám magamról,hogy elöltöltős mosógépfan lennék,ez szerintem ízlés dolga
-Csak annyi,hogy nekem a funkcionalitás mellett az esztétikum is számít, amit egy felültöltős gépről a legnagyobb jóindulattal sem mondhatunk el.
-Ezért nem vennék soha felültöltős gépet.
Ennyi.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
törölt tag
válasz Atesz 666 #21536 üzenetére
Ennek most itt mi értelme? Lassan már azon is vitáztok, hogy ezüst vagy fehér legyen a hűtő. Vagy az alulfagyasztósok a felülfagyasztósok ellen. Nem mindegy? Mindenkinek olyan cucc legyen ami neki tetszik, és nem másnak. Meg ami befér a helyre, meg belefér a keretbe, oszt annyi.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz zoltan6 #21538 üzenetére
"panelba kénytelen lennél.mert nálunk benn van a felültöltős gép,aztán így van annyi hely,hogy egy ember oda tud állni a mosdóhoz."
-Miért volnék kénytelen?
-Én pont panelban lakom,nálunk pont az a helyzet,hogy a gép éppen,hogy befért a fürdőszobaajtón és ahogy belépek a fürdőbe ép csak annyi helyem marad,hogy meg tudok fordulni,jobbra a mosógép,szemben a kád,balra meg a mosdó kagyló,de én kompromisszum képes vagyok és inkább nekem legyen kisebb helyem..
-Persze vehettem volna keskeny kivitelt vagy felültöltőst is,de ebben az esetben pont nem érdekel a helytakarékosság,egy gép akkora amekkora,ha befér már oké.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
törölt tag
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz Atesz 666 #21541 üzenetére
Ezt old meg a panelfürdőben elöltöltőssel
Szóval Atesz ne haragudj, de nevetek rajtad! Ha azt mondod, hogy van egy design konyhád, ahol a csúcs (esztétikai értelemben vett) bútorzat és konyhagépezet mellé nem raksz be egy kommersz kinézetű mosógépet (számít a kinézet), szerintem teljesen rendben van (van is pár gyártó akinek van piros, ne adj isten fekete modellje), de panel fürdőbe? és most csak a kinézetről beszélünk!
"in medias res"
-
Elemental
addikt
Nagyjából 1 éve álló mosógép és mosogatógép használatba vételénél mi a feladatom?
-
Elemental
addikt
válasz Csabroncka #21547 üzenetére
Jogos a kérdés
16 éves mind kettő. Használtuk. Félretettük. Most ismét használnánk. -
Csabroncka
Topikgazda
válasz Elemental #21548 üzenetére
Hát figyelj abból a szempontból egyszerű a válasz, hogy ha nem büdösek nagyon, akkor a fent említett legmagasabb hőfokú és leghosszabb programmal kell őket lejáratni (mosogatógépet 1 tablettával, mosógépet pedig trisóval), ha ennél több kell a szagok és egyék retek miatt, akkor olvasd el ezt!
"in medias res"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest