Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Ennyire felment a Diamond 9.6 ára???
Karácsonykor 89k-ért vettem a párt!
-
válasz
dízelracer #9072 üzenetére
Hát ez szerintem nem a hónap ötlete, mivel ez egy jóval gyengébb minőségű szett mint ami most nekem van... semmi értelme nem lenne kisebbre váltani!
-
Sziasztok! Tanácsot szeretné kérni. Van egy Onkyo TX-SR505 erősítőm Wharfedale Diamond 9.6 első párom egy Wharfedale Diamond 9.CM centerem és hátsónak egy pár Jamo S606, ehhez a szetthez milyen mélynyomót ajánlotok?
-
Sziasztok! Tanácsot szeretné kérni. Van egy Onkyo TX-SR505 erősítőm Wharfedale Diamond 9.6 első párom egy Wharfedale Diamond 9.CM centerem és hátsónak egy pár Jamo S606, ehhez a szetthez milyen mélynyomót ajánlotok?
-
Sziasztok! Van egy Onkio SR505E tipusu erősítőm és hozzá 1 pár Jamo S606-os hangfalam. 5.0-ás rendszert szeretnék és nem tudom milyen hangfalakat vegyek hátsónak és milyet centernek.
-
Sziasztok! Háloba szeretnék egy komplett házimozi hangfalszettet, logitech z-5500-at néztem, szerintetek? Nappaliban egy Onkyo TXSR505E van egy pár Jamo S606 társaságában de a hálóba feleslegesnek tartok ilyen technikát! Várom a véleményeket! Ja és 100k-nál többet nem szeretnék költeni rá...
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- SUSE Linux
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest