Hirdetés
Aktív témák
-
reimre
csendes tag
válasz
dhcodoki #6935 üzenetére
Hát nem olyan kicsi a szoba, 25 m2. Sztem ide nem elég polcsugárzós szett.
Másik dolog, ami nem teljesen világos: jelenleg már minden eszközöm HDMI kábelen csatlakozik a TV-hez. Ezért néztem ki a 4 HDMI bemenetű Yamaha RX-V465 erősítőt. Hozzá nem értőként nekem evidens volt, hogy az erősítő a HDMI-ről veszi le a hangot. Viszont olvasgatva itt-ott keveset úgy látom ez közel sem egyértelmű. Szal valaki megvilágítaná nekem, hogy is van ez?
Igen, én is inkább nevesebb gyártók dolgai után nézelődök, de ahogy látom a vaterán nincs túlzott érdeklődés a legtöbb jamo, wharfaldale és hasonló hangfalszettekre. Igaz, szinte mindegyiken látni kisebb-nagyobb sérülést olyat meg nem szívesen vennék még olcsón se.
Aktív témák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 20+ eredeti film Bluray lemezen eladó
- Helix DSP Mini Mk2 Made in Germany! Rendkívül jó hang! DSP/6 csat. hangváltó! Burr-Brown D/A és A/D!
- ÚJ táp kábel 2 méter hosszú 220V hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz fiio dac
- ÚJ XLR sztereo interconnect 0,5 méter kábel hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest