Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagytomi82
újonc
Sziasztok.
Van egy Pioneer VSX-529 házimozi erősítőm és egy Samsung okostévém egy régi, gyatra 5.1-es hangszórószettel, ez utóbbit szeretném most lecserélni.
Nagyjából 50-50%-ban használom a szettet 5.1-es filmnézésre (letöltés vagy Netflix) és zenehallgatásra (Spotify).A fő kérdés: milyen felállású (5.1 vagy sztereó) és kategóriájú hangfalakat vegyek ahhoz, hogy élvezhető mindőségű legyen a filmnézés is és a zenehallgatás is?
Tudom, hogy ideális esetben zenehallgatáshoz sztereó rendszer a jó, házimozihoz pedig komplett házimozi-rendszer, de ez most nem egy ideális eset, és nem is vagyok annyira vájtfülű. A házimozi erősítőt mindenképp használni szeretném.Az 5.1-es hangzás egyébként egyáltalán nem fontos nekem, ezért gondoltam arra is, hogy sztereó hangfalat vennék. Egy üzletben egy szaki azt mondta, hogy ez nagyon rossz ötlet, mert egy házimozi erősítő úgy le tud terhelni egy sztereó hangfalat, hogy ki is tudja nyírni.
Mit gondoltok? Mi a legjobb kompromisszum?Nagyjából 120e Ft-t tudnék a hangfalakra szánni.
Előre is köszönöm,
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÚJ XLR sztereo interconnect 0,5 méter kábel hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- Tangent Ampster BT II erősítő + Monitor Audio Monitor 50 hangfal pár
- Samsung T32E310EW TV/Monitor (31,5" / FullHD)
- Elac Debut 2.0 SUB3030
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest