Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sterilzona
senior tag
válasz Norbi 72 #1326 üzenetére
Abszólute nem tervezett vásárlás lenne ez, ezért még a 40-50 is sajnálom rá per pillanat. Csak már Hiányzik a rádió és a normálisabb hangzás. Most épp, nem is tudom, de sztem 10 éves genius pc hangszóró van bekötve a gépre.
Amúgy, hogy is kell össze kötni őket ?
Össze kéne kötni az erősítővel, hogy a számítógépen nézett 5.1 es filmet is úgy halljam. De hogyan kell ? Ezidáig csak egy sima jack kábellel volt összedugva, tudom, így nem volt 5.1 hangzás sem.
számítógép - erősítő - koda hangfal szettJelenleg nincs Led tévém. Tehát arra is gondoltam már, hogy nézek egy 5.1 -es hangfal szettet a géphez. Nem tudom, milyen minőség, 15 körül már láttam hirdetésekben. És lehet egyelőre ez lenne a legolcsóbb megoldás.
Erősítőt azért akarnék, mert eleve az volt, csak tönkrement. De lehet kiváltom, az anyagiak miatt. Viszont így, rádióm még mindig nincs, csak ha neten hallgatnám. -
Sterilzona
senior tag
inkább mondjon nekem valaki egy jó belépőszintű erősítőt , használtan
Budapesten -
Sterilzona
senior tag
Hátha ?! ??
[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
húúú gyerekek!
akkor letettem róla. -
Sterilzona
senior tag
válasz #00137984 #1233 üzenetére
Elegge elbizonytalanodtam.
Nem tudom a koda hangfalaim hany wattosak, talan Beci emlekszik ra. Hamar cikket is irt roluk.
Nem tudom azokhoz a hangfalakhoz mi passzolna leginkabb.
Igazabol ar miatt tetszik. Mert kb 40-50 ezret szannek ra. Igy akciosan pont bele esik. Altalaban szeretek fole kalibralni vasarlaskor,legyen tartalek. De ennyiert akkor ha nehezen is, de azt mondod talan van jobb ? -
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
már volt téma, de jólenne egy megerősítés
Itt kaptam a fórumon rá tippet, mi több, ötletet, hogy:
[link]
Jó vétel lenne a koda hangszóróimhoz.
Nos, Délután megyek is érte ...
50 k az ára. -
Sterilzona
senior tag
sziasztok
Akkor tehát, jól vettem ki, hogy 5.0 ás szetthez aktív mélynyomó kell ? Ügye ?
Szeretnék majd venni. Van esetleg egy alsó ár határ ami alatt, már ne vegyek ? Mire figyeljek ? Teljesen alap is megfelel nekem. -
Sterilzona
senior tag
Koszonom
Esetleg par link ? Ha nem lennek tul nagyigenyu
En annak idejen media marktba vettem. Az erositot is. Akkor meg netem se volt nagyon sztem. Volt vmennyi penzem, es az akkori akcios szettet megvettem. Egyebkent, semmi bajom nem volt idaig vele. 11 eve napi szinten mukodik. Az erosito meg mukodott, idaig. Szoval ha atvertek ha nem, ettol fuggetlenul megvagyok vele elegedve.
Nincsenek nagy igenyeim, es nem is nagyon ertek ehhez a temahoz. Ezert fordultom a forumhoz Viszont, hasznaltat nem szeretek venni, van par rossz elmenyem mar. De mondjuk 50 feletti osszeget sem nagyon szeretnek kiadni,egy ujra.
De ha lenne valami bagoert, hat annak baromira orulnek persze. Ki ne orulne.[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
Nagy bajba kerültem.
yamaha erősítőm megadta magát, 11 év után. Yamaha RX-V359, vagy valami ilyesmi. Nincs most nálam, elvittem egy szakihoz, de ugyanígy néz ki, mint ez a típus. Állítólag, maga az erősítő romlott el. Amire azt mondta 40 ezer a csere.
Szóval, van egy koda 706 os 5.0 hangfal szettem. [link]
Találtam egy ilyen hirdetést, szerintem egészen pontosan ilyenem van.
Ehhez szeretnék erősítőt venni. Gugliba rákerestem, de hát horror árakon vannak az új erősítők. 70-100 ezret nem tudok kiadni érte. Láttam valami AKai erősítőt is, 40 rongyért.
Esetleg ha valakinek van ötlete tanácsa, akkor kérem ne tartsa magába
Keresgéltem megfelelőbb topikot, de nem találtam egyelőre.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest