- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Objektívek topikja
- Notebook hibák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
Új hozzászólás Aktív témák
-
shalafi66
veterán
válasz Mikisys #24254 üzenetére
Ha nem adott az erősítő, egy mélyhangszóró impedanciája majdnem lényegtelen. A 4 ohmoshoz kisebb tápfesz kell.
Azonos méretű dobozban (80 liter) a CS1214 25Hz-es alsó határfrekvenciát hoz, az SBX3040 33Hz-et. Utóbbi 50W után kilép a lineáris tartományból, a JBL 600W-ig Xmax-on belül marad. Szerintem ezek nagyon fontos és feltűnő dolgok. Főleg, ha extrém méretű dobozba szereled (120 liter).
(#24256) SchumiBácsi
Hát én tudnék mesélni, hogy az SBX milyen. Mindegyik másféle. Az utolsó néhány darab mérései megvannak. Olcsó kínai, ha nincs mechanikai problémája, akkor szól. Ettől többet nem lehet várni tőle, és hangváltót tervezni hozzá körülbelül rémálom, a középtartománya miatt. Én már csináltam. Háromutasban is nagyon nehézkes mire elfogadható dolgot hozol ki belőle.
Persze ha a közép és magas is SAL, akkor úgyis mindegy. Használtan keress egy párat (olcsón), bulihangfalnak jó lesz.Multiméterrel sehogy. Ellenállást, kapacitást tudsz mérni, de hogy hogy működik a hangváltó arról nem kapsz semmiylen információt. Ugye nem SAL univerzális?
[ Szerkesztve ]
12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25 Hangfalselymek https://hangszoro.net/selyem
-
őstag
válasz Mikisys #24254 üzenetére
Majd gondosan számolj már be az SBX3040-ről ha ilyen. Mert előfordulhat hogy egy hangfalpárnál cserélnem kell a mélysugárzót és mivel 100% SAL, illenék SAL-al cserélni
Más, hogyan lehet multiméterrel meggyőződni arról hogy egy hangfal/hangszóró/hangváltó működőképes? Szakadásvizsgálattal mondjuk? Van két hangfalpár, amit végigmérnék, és ha mindene jó építtetnék új dobozt, de ha a fele halott ami a kinézetéből fakadóan megeshet akkor az mehet a szemétdombra.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest