- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- Enterprise 128 help!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonny007
tag
válasz
#10726912 #19002 üzenetére
Igen én is gondolkoztam inkább nagyobb falak vásárlásán, de még én magam sem tudom melyik érné meg jobban. Kicserélni ezeket a rosszakat, igaz erre is rá megy 20eFt vagy eladni őket, és venni nagyobb falakat, ami talán bírja is a kiképzést.
Itthonra vannak/voltak nem bulizásra, de néha szeretem elengedni a gyeplőt és had szóljanak, és még kint voltam és váltott zenét a lejátszó akkor volt egy erőteljesebb basszus és kivágta őket
Én olyan hangrendszert szeretnék elsődlegesen ha nem figyelek oda és magasabb hangerőn van az erősítő akkor sincs az, hogy elszálljon. Másik része a minél dinamikusabb,erőteljes mélyeket nagyon szeretem hallani (fiatal 20 éves srácként nem csoda szerintem
)
Az erősítőm egy QUAD-405-ös ami olyan 160W-ot ad le. Ha persze nem vágott át aki trafót cserélte nagyobbra
Tehát ennek mérten kellene, hangfal is. Csak ezeknek az ára szerintem nem 20eFt-nál kezdődik :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Metal topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest