Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz shalafi66 #29668 üzenetére

    "Aktuális jó vétel nem létezik, neked megfelelő igen."

    Értelek, persze aktuális jó vétel azért létezik. :)
    Én próbálok a hangzáshoz zenehallgatói szemmel közelíteni és nem hifistaként. Ez bizonyos önvédelem részemről, hogy ne vigyem be magamat az erdőbe, ahol a hangzástól nem "látni" a zenét. Ha az ember a zenét akarja hallani és nem cineket, bummokat, mérési eredményeket, akkor nincs akkora jelentősége annak, hogy hány utas, hogy TL vagy... stb.
    Nyilván, aki építeni akar, az szembesül azzal, hogy választania kell a lehetséges utak közül.
    Ilyen értelemben, amit én preferálnék az egy jó kétutas rendszer, olyan kitétellel, hogy a mélyközép ne legyen 180mm-nél kisebb. (ezt csak azért írom, mert minden dobozomban 160mm alatti mélyközepek voltak/vannak) Ugyanakkor bőven meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről is, csak ne érezzem úgy, hogy feleslegesen adtam ki pénzt mert semmivel sem szól jobban mintha megveszek egy gyári használtat.
    Itt jegyzem meg, magammal szemben baromi elnéző tudok lenni :) , tehát ha van egy kit, ami x dobozban kiválóan szól, akkor nem fogok méltatlankodni ha a saját dobozomban szarabbul szól, mert legalább (nekem) szép lesz. :) Amit más készít, azzal biztosan kritikusabb lennék.

    "Ebből szempontból nincs minek/hová fejlődni. Nincsenek titkok."

    Ezt is értem, de az árképzésben én érzek "titkokat". :) Legalábbis nem nagyon értem...
    De ha már titok... Én nem ismerem a gyártót, nem ismerem a dobozait, az árait, de számomra élvezet volt látni ezt a videót. Egyszerűen azért, hogy egy svájci családi vállalkozás képes így dolgozni és még meg is tudnak élni belőle. Számomra ez vonzó. Te nyilván azt is látod, hogy van-e olyan "műhelytitok", amit ügyesen elhallgattak:
    https://youtu.be/FH3mmRLjKxU

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák