- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Kreatív hobbistáknak és profiknak szánt beviteli eszköz(pár) jött a Logitechtől
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sci-fi magyarázat szerintem:
A jármű még nem érkezett meg teljesen, ebben az állapotban valószínű átmehet tárgyakon sértetlenül. A kapu valóban nyitva volt mert még nem volt stabil az az idősík és csak a megálláskor stabilizálódott így a bezárt állapota maradt meg teljesen megálláskor. Többféle dimenzió és idősík magyarázata.
Időutazás még nem értettük meg és nem is fogjuk, akár mi történhet.
vagy csak simán hanyagok voltak az írók...de ez nem lehet lehetőség ilyen remekműnél[ Szerkesztve ]
-
Krugszvele
senior tag
Én még azon gondolkoztam, hogy utazhatott az időben, de aztán végülis ez a garázsos se kis baki!
-
nevemfel
senior tag
A hátsó kapun ment be, az elülsőn ment ki.
Rally against apathy draws small crowd
-
-
roadrunner64
csendes tag
Szerintem is a hátsó kapun ment be. Az elülső kapuval szemben a gazda háza van, 0:36-nál látszik is tisztán. És amikor kihajt a pajtából balra húzza a kormányt, ami így logikus is. 0:54-nél pedig az irányjelző fényében ugyan látszik egy sértetlen fal szerszámokkal, de mellette balról már nincs fal, mert arról a részről nem verődik vissza a narancssárga fény, sőt úgy látom, mintha az már a kert része lenne.
-
Erre én is gondoltam, de akkor ki csukta be mögötte a fészer kapuját, amin bement?
És ha megnézed a pajta kb 2-2.5-szer hosszabb mint a DeLorean, ezt 0:13-nál jól látni.
0:38-nál viszont nagyon közel van az autóhoz a hátsó fal, kb 1m.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
FLATRONW
őstag
Szerintem csak oldalt fordult az autó a szénában, majd pedig a fészer oldalán jött ki.
-
sidi
tag
válasz MasterDeeJay #1 üzenetére
Zseniális.
"Csak a Puffin ad Neked erőt, és mindent lebíró akaratot." Bud Spencer, 1981
-
Vesa
veterán
A probléma megoldása: Sz*r volt a rendező!
Egyébként a házból is irreálisan gyorsan jönnek ki. Éppen csak felkapcsolódik a lámpa (az emeleten is), 1 sec múlva meg már ott áll az egész család a bejárati ajtóban, tehát ennyi idő alatt papucsot húztak, meggyújtották a petró lámpát, lejöttek az emeletről, kinyitották kulcsal az ajtót, és persze mindezt szinkronban a család minden tagja, külön-külön ágyakból és emelet/földszintről indulva. Olyan apróságokon meg, hogy ha a házon kívül elektromos lámpa van akkor minek a ptró, ne is akadjunk fenn...
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Akciósan! ÚJ! 2db-os Kültéri vezeték nélküli hálózati híd, WiFi bridge
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB, újszerű, GARIS ELADÓ!!!
- Office PC - i5 2300, 8GB DDR3, 480GB SSD
- HIBÁTLAN ÁLLAPOTÚ LEMEZES PLAYSTATION 5 1 ÉV GARANCIÁVAL+KIEGÉSZÍTŐK
- Asus ROG FLOW X13 RTX 3050 4gb Ryzen9 16gb ram 500gb ssd FHD IPS 120hz TOUCH display
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen