- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
válasz sarkanyolo2 #70905 üzenetére
Sziasztok!
A 45°-os mosógép kivezetés felheggesztés sikerrel járt végül. Maradt a könyök, csak egy 20-30mm-es könyök kellet, jól ráhúzva. Köszi mindenkinek!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Inhouse
őstag
válasz sarkanyolo2 #70916 üzenetére
Ha levágod, lehet, hogy meg fog már szorulni, de derékszögben indul majd a cső a falból...nehéz gumicső és még víz is lesz benne. Szerintem vegyél egy derékszögűt, ami megszorul és így lefelé indul a cső, ahogy kell. Nekem se a mosógépnél, se a mosogatógépnél nincs rajta bilincs, még nem jött le szerencsére. Mondjuk elég durván szorult a falból kiálló bűzelzárós csonkra.
[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
macilaci78
nagyúr
.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hotkar
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #70911 üzenetére
A mosógép szennyvízcsövének vége pontosan egy 32-es PVC csőbe illik bele nálam. Az a fehér bizbaz, amit szorongatsz, nem tudom, mi.
A 32-es csövet meg becsatlakoztattam a mosdószifon elé (ugye a kevésbé büdös oldalra), és így élünk 15 éve.
Persze, 15 éve is voltak ilyen modern cuccok, de én autodidakta módon szereltem mindent. Amibe beleillett, abba beledugtam. Ha nem lehetett beledugni, akkor ráhúztam.
A szennyvízszerelés titka a jó hőlégfúvó.
-
Inhouse
őstag
Neked meg nincs is vastagabb rész? Zöldsárga szigszalaggal fel kell bővíteni!
A bilincs nem tud körkörösen zömíteni túl sokat, rogyni fog, ha ennyire lötyög.Üdv Inhouse
-
alcsa
senior tag
Vágd le a könyöknél, akkor talán rászorul a maradék csonkra.
-
hzsolee
őstag
Anyósomnál van ilyen golyós bizbasz (nála is bilincses megoldás) Nálunk én nem így oldottam meg...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
Tecsö. 4:30 körül birkózik vele. Vagyis kell rá egy bilincs....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Inhouse
őstag
Szerintem nem jó hozzá, meg kellene szorulnia. Mondjuk én a 45 fokot sem értem, 90fok szokott lenni. Illetve ide egy ehhez való fali kivezetés szokott kerülni, benne a bűzelzáró golyóval. Vagy nem jól nézem mi is ez?
Üdv Inhouse
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS routerek
- 3D nyomtatás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.