Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Inhouse #78822 üzenetére

    Nem véletlenül írtam ezt.
    Elvileg megoldható pánthelyfúróval (fazékmaró) és sima fúróval, de ez csak összehúzza a két lapot, még nem lesz síkban. A dominó/tipli/lamelló azért kell, hogy pozícionáljon. Ezek közül a tipli a legáltalánosabb, legegyszerűbb szerszámokat igénylő történet, de ehhez is pontosan kell mérni.
    Ha 1-2 mm-t eltolódik a két lap egymástól, az nem gond, mert a vízvető rátakar. Nálam a fém léc mentén találkozó L-alakú bútornál van 1 centi is, mert a tűrhely korpuszát nem lehetett az új ajtó tokja miatt rátolni a falra. A vízvető eltakarja és még sikerült a pultba fúrni a rögzítőcsavarját. A biztonság kedvéért a két korpuszt is összehúztam pár csavarral, ne csak a pulton múljon minden.
    Viszont az nagyon fontos, hogy síkban legyenek.

    A mostani konyhámnál az L-alakú pult illesztése kb 1,5 órát vett igénybe: mérés, marás sablonnal, berakás. Pedig nem is segítettem, csak amikor már 4 kéz kevés volt és tartani kellett.

    Ha házilag kellett volna megoldanom, akkor maradok a sima fém illesztőléc mellett.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák