Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • do3om

    addikt

    Van egy régi Kiskőrösi 800-as szalagfűrészünk, ami már vagy 15 éve áll egy raktárunkba. Úgy döntöttem ideje beüzemelni. Sok dolog volt ami már nem mozgott a rozsda miatt, teljesen darabokra szedtem, amit tudtam azt felújítottam, csavarokat cseréltem, átcsapágyaztam, zsírzószemeket raktam ahova kell, burkolatokat, hiányzó részeket legyártottam.
    Előtte ilyen volt, itt már bontva van, a fényképeket az összeszerelés könnyítésére készítettem de azér látszik hogy elégé megviselte már az idő:
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Itt pedig gyakorlatilag kélsz vagyok vele, közben nem csináltam képeket de sok mindent javítottam rajta, az asztal sajnos ki volt marva egy sávban mert kikopott azt így siketült bebetéteznem. Az alsó fűrészlaptámasztó nem volt valami jó megoldás azt cserélem. Ez egy forgó tányér ha valaki nem tudná, a a fűrészlap ha nekinyomódik akkor megtámasztja, de csapágyon van így forgatni is tudja a lap. Amennyire kell beburkoltam, ahol szabadon van oda csak egy hülye nyúlna be. Egy kisebb teszt már volt de a nagyobb még előtte áll, valamikor a héten megejtem. Vagy egy órát jó lenne használni, és megnézném nem melegszik e valami.
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Még azon gondolkozok hogy lineáris vezetővel építek az asztalra egy tartót amibe a berakva könnyen tudom a szalagfűrészre tolni, van is annyi hely ami kell mert 1 méteres fát kell a tűzre 3 felé vágni , ha kész majd megmutatom hogy gondoltam.

    Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

Új hozzászólás Aktív témák