Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyíkac

    aktív tag

    válasz szab.tam #20901 üzenetére

    a ház csütörtökön jött :) most én is azon vagyok h. nézegetem, hogy lehet majd megoldani ha a táp bekerül a házba. Bár először szíven ütött h. mekkora vasat vettem 5k+postába XD + van benne két 22-23 as venti:O + a tetejében beépített fordulatszám szabájzás..

    Lehet bizniszelek és szerzek valami dupla radit és a ház tetejábe teszem. A két íróból 1 még szerelés alatt 100-ért kaptam ha nem megy van benne két motor :P.
    A full covert? nem értem XD de: ez az XD mikor 1X megláttam h. 5000-ért árulja egy tag prohardveren s " csak" egy csavar nem eredeti, akkor gondoltam először a vízhűtésre addig csak dédelgetett álom volt.

    a fehérségek mincsodák? valami apple?--> nem tudom mire gondolsz XD fejtsd ki.. Bár lehet vaku + porszemek és így szaknyelven kisült kép (az utolsó)

    És jelenleg a vga-hoz keresek egy házat mert a gyárit nem szeretném szétfűrészelni de ilyenre akarom a vgat + van még vastag plexim is..:D csak akkor szét kell szedni és levenni a méreteket, egy ismerősöm suliban pont cnc-t tanul és használhatja egyéni célokra is :)

    (te miattad figyelek a vesszőkre, gondolat végekre bár 2X annyi időbe telik ez a válasz is)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák