- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Button
aktív tag
4900 Ft itt: [link]
Ugye hát azt nem tudom, hogy 2db Auchanos lábtörlővel mit lehet elérni, az alapján lehetne összehasonlítani, hogy megéri-e az árát. Az biztos, hogy a legkevesebb nyűggel jár, nem kell szórakozni a ragasztóval és ami nekem fontos volt, hogy talán a tűzállóság biztosítva van, én ezért is nem mertem mást berakni.
Ahogy már leírtam, a vinyót még ettől függetlenül fel kell függeszteni, mert ''az ellen nem véd''
Továbbá még arra adhatnátok ötletet, hogy az önmagában hangtalan coolink 8cm-es ventim miért ad motorhangot, pedig már szilikonos alátéttel van felrakva
Mindez persze szőrszálhasogatás, alapjaiban csend van, nyomott az alapzajokon rendesen, azt hiszem nem bántam meg, de azt hozzáteszem, csodát ne várjon senki..
A hűtés: azaz igazság, hogy ezzel egyidőben cseréltem ki az idekábeleket és a flopikábelt is csőkábelre. Ennek tudom talán be, hogy egyelőre lejjebb vannak az idle hőmérsékletek. Gyakorlatilag 2 fokkal lejjebb van minden, cpu 35-36 fok, alaplap ~30. Majd még NFS-ezek, azt még nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest