Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Button

aktív tag

válasz Yom #661 üzenetére

4900 Ft itt: [link]
    Ugye hát azt nem tudom, hogy 2db Auchanos lábtörlővel mit lehet elérni, az alapján lehetne összehasonlítani, hogy megéri-e az árát. Az biztos, hogy a legkevesebb nyűggel jár, nem kell szórakozni a ragasztóval és ami nekem fontos volt, hogy talán a tűzállóság biztosítva van, én ezért is nem mertem mást berakni.
    Ahogy már leírtam, a vinyót még ettől függetlenül fel kell függeszteni, mert ''az ellen nem véd'' :DDD
    Továbbá még arra adhatnátok ötletet, hogy az önmagában hangtalan coolink 8cm-es ventim miért ad motorhangot, pedig már szilikonos alátéttel van felrakva :F
    Mindez persze szőrszálhasogatás, alapjaiban csend van, nyomott az alapzajokon rendesen, azt hiszem nem bántam meg, de azt hozzáteszem, csodát ne várjon senki..
    A hűtés: azaz igazság, hogy ezzel egyidőben cseréltem ki az idekábeleket és a flopikábelt is csőkábelre. Ennek tudom talán be, hogy egyelőre lejjebb vannak az idle hőmérsékletek. Gyakorlatilag 2 fokkal lejjebb van minden, cpu 35-36 fok, alaplap ~30. Majd még NFS-ezek, azt még nem tudom :B

Új hozzászólás Aktív témák