Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whisperer
csendes tag
Sziasztok. Én még csak most olvasom elöször ezt a forumot. Nálam is nagyon fontos szempont az, hogy a gép halk legyen. Én nemrég kb. 40ezer forintot költöttem arra, hogy halkítsak a gépemen, ami sajnos nem sikerült vagy legalábbis elhanyagolható mértékben. Viszont megakadt a szemem ezen a Silent-Box dobozon, ami szerintem a legjobb megoldás lenne. Csak ugye nem vagyok hajlandó több mint 100e forintot kiadni érte, függetlenül attol, hogy pedig megérné. Nekem már az is elég lenne , ha egy sima dobozba berakhatnám a gépet, mert már az is elég zajcsökkentés számomra, sőt! DE sajnos ezt nem lehet megtenni, mert a hő elvezetése nincs megoldva. Kipróbáltam, hogy beteszem a gépet az asztalom oldalán lévő szekrénybe mindenféle speciális hangszigetelő anyag nélkül, és mondhatni teljesen megszűnt a gép hangja. Olyan szokatlan volt, mintha nem is lett volna számítógép a szobámban. Viszont a hő sem tudott onnan kijutni, ezért ez egyértelműen nem megoldás. Ha valakinek van valami ötlete, hogy hogy lehetne lemásolni a Silent-Box-ot, az nagyon érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest