Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Whisperer

csendes tag

válasz Kalman #349 üzenetére

Sziasztok. Én még csak most olvasom elöször ezt a forumot. Nálam is nagyon fontos szempont az, hogy a gép halk legyen. Én nemrég kb. 40ezer forintot költöttem arra, hogy halkítsak a gépemen, ami sajnos nem sikerült vagy legalábbis elhanyagolható mértékben. Viszont megakadt a szemem ezen a Silent-Box dobozon, ami szerintem a legjobb megoldás lenne. Csak ugye nem vagyok hajlandó több mint 100e forintot kiadni érte, függetlenül attol, hogy pedig megérné. Nekem már az is elég lenne , ha egy sima dobozba berakhatnám a gépet, mert már az is elég zajcsökkentés számomra, sőt! DE sajnos ezt nem lehet megtenni, mert a hő elvezetése nincs megoldva. Kipróbáltam, hogy beteszem a gépet az asztalom oldalán lévő szekrénybe mindenféle speciális hangszigetelő anyag nélkül, és mondhatni teljesen megszűnt a gép hangja. Olyan szokatlan volt, mintha nem is lett volna számítógép a szobámban. Viszont a hő sem tudott onnan kijutni, ezért ez egyértelműen nem megoldás. Ha valakinek van valami ötlete, hogy hogy lehetne lemásolni a Silent-Box-ot, az nagyon érdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák