Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Van nekem egy külső Sweex SC016 7.1 USB-s hangkártyám. Jack kábelekkel tökéletesen működik, viszont optikai kábellel nem. Számítógépen kellene valamit álltani? Kábel jó mert az 5.1-et összekötöttem a tv-vel vele és egyből ment. TV-re rádugtam a külső hangkártyát, persze nem működött de az S/PDIF OUT optikai kimenet világított. PC-vel meg laptoppal nem világít. Hogy lehetne működésre bírni?
Köszi a tippeketÜdv:
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik de hátha ezt a topicot többen nézik és tudna valaki segíteni!
Van nekem ez a Pinnacle PCTV110i tv tunerem! Már pár éve megvan és xp alatt semmi gond nem volt vele dscaler is christv is szépen ment!
Erre a nyáron vistát raktam fel és mostanában próbálkoztam a tv kártyát beüzemelni de ez sehogysem ment!Próbáltam a gyári progival de semmi, Dscaler-rel is de nem volt hang! Most megint megpróbálkoztam a Christv-vel és a kép itt is jó de hang egyáltalán nincs
Nem tudom mit kéne már állítani próbáltam így is úgy is de sehogy sem! Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék! Leírok egy két alkatrészt és teszek fel egy-két képet is hogy könnyebben tudjatok segíteni!
Köszönöm szépen a segítséget előre is!Alaplap: Gigabyte GA - MA69G-S3H
Tv Tuner: Pinnacle PCTV110i
Christv verzio: 5.25
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest