Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Demo07

aktív tag

válasz BogyóBP #5092 üzenetére

Tuti a VGA VRM áramköre a ludas, mert a vízhűtés blokk nagyrésze plexi, ott már pont nincsen nikkel(VRM fölött) ami esetleg valamit árnyékolna, de sikerült megoldani a problémát, úgy hogy a ház előlapi kivezetését rádugtam a hangkártyára, és ott valami csoda folytán már nem sistereg/cicereg, viszont a hangkártya hátsó kivezetései, ami elméletileg árnyékolt, de gyakorlatban már annyira nem acélos... és továbbra is szörnyű ott.
    Szóval a megoldás az lett, hogy a ház előlapi kivezetését rákötöttem a hangkártyára és előlapon már tisztán szól a fejhallgatóm szerencsére. :))
    Csak így kb le is mondhattam a hangkártyámba lévő fejhallgató elő erősítőről.
    Amúgy a BQ Dark Base 900 Pro. rev2 házikó, és a vga ami meg kicsit csinálja a tekercs hangot az egy aorus 1080TI egy full cover vizes blokkal.

Amúgy érdekes a jelenség mert, ha hátra kötöm a fejeset a hangkártyára, akkor terhelés alatt az FPS számmal együtt változik a fejhallgatón megjelenő zaj is, szóval 99% hogy a VGA-m VRM áramköre zavarja és gerjeszti a hangkártyámat!

Max majd annyit még megpróbálok hogy a hangkártyát teszem a VGA fölé, mert akkor nem tudna a vrm lefelé zajt sugározni, de ez csak elmélet.

Új hozzászólás Aktív témák