- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaxx
tag
crae.....craet....crae......CREATIVE (''nehéz szó'' by M.P.
)).....szóval le tudom ám írni csak sietek mindig
-
salaxx
tag
kx simán feltelepül ha fent hagyod craetive drivert is (felülírja)....csak régi craetive cuccok innentől nem működenek mert nem találják a creatice drivert de mind nélkülözhető (playcentert sosem használtam, surround mixer helyett lesz kx mixer-ebben egyedül mély és mgas beállítást nem találtam vhogy de lehet hogy én vagyok béna; creative recorder helyett meg akármi mással fel tudsz venni: cooledit vagy soundforge
-
salaxx
tag
Znehallgatásnál full ugyanaz ezért elég ilyenkor ez....régebben én is így használtam, nekem még live!-om van de driver ugyanaz majdnem meg a surround mixer is....a gáz játékoknál van, mert manapság már majdnem mindegyik támogatja a több hangszórót (sőt sztem mindegyik) és ha pl 4 re van állítva és a füles a hátsóban van akkor te sajna játék közben csak a hátsó hangokat fogod benne hallani.
Na én is ezért tettem fel kx drivert Bővebben: link, ebben van olyan lehetőség hogy simán felcseréli a két kimenetet és így játékhoz is alkalmas. Ennyi lett volna, szóval ezzel a módszerrel bedugva maradhat mind2 cucc nem kell állandóan kötözgetni csak 3 kattintással (kx mixer nyit; felcserélés; kx mixer zár) szoftveresen tudod váltogatni mi szóljon -
salaxx
tag
Ok képben vagyok...na a másfajta megközelítést szoftveresen gondoltam: zenehallgatásra elég ha a normál craetive féle hangkártyadriver van fent. Dugd a hangszórót a az első kimenetre a fülest meg a hátsóba. Creative Surround mixerben állítható hogy hány hangszórós a rendszer: 2 hangszórónál csak az első kimenet szól, de ha 4 hangszórósra állítod akkor szól első + hátsó is (ilyenkor lekapcsolod a hangfalat akkor kizárásos alapon cska a hátsó
....+itt van olyan is 4 hangszórónál hogy csak a digitális kimenet engedélyezése == csak a hátsó szól szóval ki sem kell kapcsolnod a hangfalat...bár ha búg akkor inkább kapcsold ki....akkor egyelőre ennyi ha érdekel a módszer (mert ott van az elején ha CSAK zenehallgatásra akkor ez nyerő....ha érdekel tovább is akkor mondom tovább)
-
salaxx
tag
Hi...végigolvastam eddig és annyira nem értek hozzá így típius alapján hogy ez konkrétan most hangszóró rendszer??? vagy csak simán sztereó hangfalpár (egy ''zsinór'' megy belőle hangkártyába)??? Mert ha csak egy sima hangfalpár akkor sztem - nem is értem eddig hogy nem merült fel - létezik egy sokkal egyszerűbb megoldás kicsit más megközelítésből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged