- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowbull
addikt
válasz Rabbitf_24 #33896 üzenetére
Grat! Fasza, csak igy tovabb!
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
tatabánya
senior tag
válasz headhunter #33903 üzenetére
ilyenkor mindig azt mondom, próbálja meg 8 óra szalagmeló és albérlet mellett, családja azért legyen szerető, hogy jó is jusson
[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
válasz headhunter #33903 üzenetére
Durva, pedig én fel akartam mondani, és otthagyni a barátnőmet azért, hátha izmos leszek. De akkor megpróbálom együtt.
-
kukinyo
addikt
válasz BÁ Nutrition #33907 üzenetére
A megfogalmazás nem mindegy.
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #33907 üzenetére
ez egy gyenge kategória. Big Ramynak 3 év kellett hogy Mr. O-n induljon, az keményebb
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dexar007
veterán
Vettem mogyorot.Csinalok egy kis bani-sarga mogyorovajat.
Give me your cum,bull!
-
Shadowbull
addikt
válasz kolosanyi #33870 üzenetére
A CBL tulajdonkeppen egy ultrarovid ciklusu ketogen dieta, nemi finomhangolassal az edzesi celok fuggvenyeben.
A ciklikus ketogen dietanal egesz heten ch-mentes kajalas van, es hetvegen van betoltes.
Ezzel szemben a cbl-nel egesz nap ch-mentes kaja, es este edzes utan van gyors ch-val betoltes. Pihenonapokon ketteagazik a dolog:
1 Fogyasztas eseten pihenonap egesz nap ch-mentes, kiveve a kovetkezo edzes elotti napot, ahol este betoltes van.
2. Izomtomeg-novelesnel minden nap este ch betoltes.A CBL igazabol hormonalis hatasokra jatszik, azt mondja hogy egesz nap ketozisban van a szervezet, es az esti edzes olyan viszonyokat teremt, hogy a gyors ch-k az izmokba mennek, csak a glikogenraktarakat toltik fel, es nem tudnak zsirba menni.
A CBL bevezetesenel ajanlatos egy 10 napos tejles ch-megvonas, hogy a szervezetben beinduljon a ketozis, azaz a zsiranyagcsere. Mivel az agy cukorral uzemel, es ch-megvonas eseten nehany napba beletelik, amig atall zsiruzemanyagra, ezert az elso nehany napban levertseg, faradsag, dekoncentracio figyelheto meg. En konkretan a masodik napon olyan voltam mint egy zombi. Harmadik naptol viszont mintha elfujtak volna.
Erdekes parhuzamot vonni a cbl es a harcosok etrendje vagy a leangains kozott. Utobbi kettonel van egy hosszu teljes tapanyagmegvonasi szakasz, mondjuk este 5ig nem esznek, es van egy rovid tapanyagbevitel.
A CBL-nel napkozben is lehet enni, de kizarolag ch-mentesen, hogy a ketozis fennmaradjon. Edzes utan viszont a CBL kifejezetten a gyors ch-ra osszpontosit, es nagy mennyisegben tolja be, a masik ketto csinjan banik a tapanyagmennyiseggel.
Erdemes szerintem kiserletezni, aki mar unja a szokasos "Napi 6x rizscsirke" variacot, meglepo dolgokat lehet megtapasztalni. Elos korben peldaul azt, hogy nem esik le az izmod, ha nem eszel semmit delig
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #33913 üzenetére
There is an interview on MD I just watched where DJ says that after Ramy's first year of lifting he was 200 lbs not show ready in 2011 and then one year later he was 286 on stage winning the amateur Olympia. ( on a side note who was the huge dude next to Ramy at the amateur olympia that guy sized up well with Ramy being 286 ! )
lehet előtte is gyúrogatott. Igazából a versenyzői karrierjére vonatkozik a 3 év.
-
Mikuland
tag
Gonoszok vagytok tik mind!
Szegény Ferry idejött felvilágosodni, erre tik összelobbiztatok és kilöktétek mint kartelező bankok a kisnyugdíjast. Csúnya fijjug!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Dexar007
veterán
Ilyen az amikor a nagyi elfelejt sutni:[link]
Van ebben minden; feherje,tojas,tej,zabpehely,mazsola,fel kilo turo es meg egy par titkos miszterolimpia ellenes osszetevo.
1,5 ora sutes utan - a felso es az also resze mar kozel fekete volt- szetcsapkodtam az egeszet,es a belsejet egy kulon tepsive tettem,es ez lett belole.Ettol fuggtlenul megeszem,me hace vagyok',es legalabb nyers a belseje meg igy is.A mogyorovaj csak holnap kovetkezik ezek utan..
Give me your cum,bull!
-
Dani82
senior tag
válasz Shadowbull #33914 üzenetére
én szeptembertől befejztem a diétát, most januárig egy testkompozíció étrend van, kicsit magasabb chval de ennyi. heti 1x most beleférhet egy gyrostál, illetve végre ehetek néha gyümölcsöt.
Viszont januártól ezzel a CBL.el szeretnék diétázni, mert jókat írnak róla.
egyetlen probléma, hogy én szinte sose edzek délután/este.vagy reggel vagy dél-3 körü. így is kivitelezhető ez? -
norbi2010
őstag
Helló!
Ti milyen multivitamint ajánlanátok? Gondolkoztam, hogy vennem kéne, csak nem tudod hogy milyet. Biotech USA-s előny, mivel nekik van csak boltjuk ahol élek, így nem kéne rendelnem, de azért más gyártótól is jöhet.
Köszi!
(#33921) BÁ Nutrition: valami konkrétabb?
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #33919 üzenetére
jóvan akkor, lehet még van remény neked is
-
kolosanyi
veterán
válasz Rabbitf_24 #33896 üzenetére
Grat, szép munka! Csak így tovább!
(#33914) Shadowbull
Köszi, így már sokkal tisztább. Érdekesen hangzik, az tuti. Lehet majd kipróbálom. Bár nekem az fura hogy esti ch töltéssel hogy leszel ketózisban. Én a ketogén diétánál azt figyeltem meg, hogy edzés mellett olyan kb 50 g alatt indult meg a folyamat. Ha bementem alá és azt tartottam napokig, akkor tényleg működött, szinte leolvadt rólam a zsír. Viszont ha félrekajáltam, és benyomtam egy pizzát mondjuk, akkor kellett pár nap, hogy visszaálljak. Egyébként a teljesen ch mentes kaját hogy oldod meg? Nekem 100 százalékosan 0 g ch sose jött össze, egy 20 g mindig volt.Szintén érdekes, hogy egyre több módszer terjed, ami teljesen ellentmond a "hagyományos" táplálkozásnak, ráadásul úgy tűnik eredményesek is. Nem is tudom hol olvastam, de a cikk szerzője teljesen elavultnak tekintette az oldschool verziót. Szerinte ezek a módszerek jobbak, bár ő asszem valamelyik időszakos böjt mellett kampányolt. Nekem még mindig az jött be a legjobban, ha csak simán odafigyeltem arra, mit eszem és mennyit, mindenféle extra nélkül. Két-három óránként kaja, változatosan, sok hússal, zöldségekkel (sok hüvelyes), lassú ch, fehérjeturmix, azt kész. Eddig ez volt a legtarthatóbb számomra és a legtermészetesebb érzetet keltő. Mondjuk anyám szerint én már csecsemőként is percre pontosan 2 óránként sírtam kajáért. Ez azóta se változott...
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Fáj a derekam (csigolyák a keresztcsont környékén), valószínűleg fekvenyomástól. 182/70 vagyok, 10x70kg-os sorozatokat szoktam csinálni, tehát igazán nem is küzdök a súllyal.
A probléma az, hogy akaratlanul is mindig megemelem a csípőmet. Szerintem emiatt nyomódnak össze a keresztcsonti csigolyáim. Van ennek kivédésére valamilyen technika? Próbáltam úgy is fekvenyomni, hogy a lábamat felhúztam (mintha guggolnék, csak 90 fokkal elforgatva), de a csípőm ugyanúgy elemelkedik a padtól...
-
kolosanyi
veterán
válasz Apollo17hu #33926 üzenetére
Egy ideig csináld földön, kézisúlyzóval, felhúzott lábbal, tudatosan figyelve a tartásra közben. Ha elmúlt a fájdalom, még kicsit csináld így, majd jöhet a pad, de csökkentsd a súlyt, csináld lassan, közben pedig végig figyelj arra, hogy a törzsed feszesen tartod. A hasad feszítsd meg, a csípődet próbáld a fejed irányába, felfelé nyomni (kb. dugó mozdulat, csak lassan, statikusan), és mellé a farizmokat is feszítsd. Ha jól csinálod, egyrészt kurvára el fog fáradni közben a törzsed, másrészt egy nagyon stabil érzést fogsz érezni derék tájon, mintha betonba öntötték volna azt a területet.
Érdemes egyébként odafigyelni a középső, mély hátizmokra, illetve a far, oldalsó hasizmokra, ezeket erősíteni. Ezek a gerinc fő stabilizáló izmai az ágyéki szakaszon, ahol nincs semmilyen egyéb csont, ami segítene, ezért kell odafigyelni rá. Ha már elmúlt a fájdalom, csinálj sok statikus hídtartást, több variációban is (ez nem a hátsó híd, de az is egy remek gyakorlat). Nagyon jó ilyen célra. -
mocsanisi
senior tag
Én visszább vennék a súlyon, akár felmenni 20-as ismétlésig is, kontrolláltan, lapocka összeszorítva, és koncentrálsz. Figyeled hogy ne emelkedjen a csípő. Hogy lábbal ne akarj belenyomni. Lábfeltételt én nem ajánlom, rohadtul instabil. Földet megint nem, mert nem tudod szerintem eléggé leengedni a súlyt, így inkább félismétléseket fogsz csinálni. Hajrá, sok gyakorlás és menni fog.
(törzsizmokat meg erősíteni!!)
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Rabbitf_24
addikt
Kössz srácok, még 20 kg lemegy és célnál vagyok..
-
kolosanyi
veterán
válasz mocsanisi #33928 üzenetére
Lábfeltételnek vagy nagyon széles padon van értelme, vagy a földön. Nyilván nem tud teljes mozgástartományban dolgozni, de ideiglenesen megteszi így is, amíg elmúlik a fájdalom. Most úgyse a rekord a cél, hanem a mielőbbi "gyógyulás". Így tudja a lehető legjobban levenni a terhelést a derekáról. Amíg a gerincemmel kezeltek, én is így csináltam, muszáj volt. Már nem fáj annyira, merem csinálni rendesen, de nem érdemes kockáztatni, egy gerincsérv jobban visszaveti az embert. Első a biztonság. Megoldást jelent, ha előtte előfárasztja a mellizmokat valamivel, így nem gond a csökkent mozgástartomány. Pl. tárogatással gépen, melltológép, fekvő, igazából bármi, csak kímélje a derekát.
szerk.: De utálok zötykölődő BKK buszon írni tapifonról bakker. Komolyan veszek egy E52-t. Az legalább lemerülni se fog 12 óránként...
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz Shadowbull #33914 üzenetére
Ez az agyi átállás visszafelé is ilyen tompító, vagy cukorról egyből tud menni a ketonok után?
-
Unsign
tag
válasz stranger28 #33933 üzenetére
Szerintem rogton atall a szervezet a konnyebb uzemanyagra. A megvonast lehet eszrevenni.
-
stranger28
addikt
válasz Unsign #33935 üzenetére
Józan ész nekem is ezt mondja, viszont én visszafelé is eléggé megrogytam, aztán hátha ez volt. Pláne, hogy azt tudom, hogy zsírral jobban működök; az elején alig volt a kajámban, aztán majd meghaltam, pedig annyit ettem egyébként, mint egy ló. Hozzácsaptam olajos magvat + néha sajtot és hoppá.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
súlyponton kívül nyomsz, azért emelkedik a csípőd.
lehet alacsony a pad, próbáld meg úgy hogy feljebb engeded le a súlyt, szal mellkas közepére legalább, vagy feljebbyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Jim-Y
veterán
Na, ma kipróbáltam a Lantos Fitness-t a Népligetben, és azt kell, hogy mondjam, hogy tetszett, szerintem fogok ide járni, biciklivel 5perc, a terem jó, mindenre van gép/súly, és ma jó hangosan ment AC/DC meg klasszik rock ami szintén jót tett az edzésemnek. A pultos lányok szépek, maga a tér egy kicsit zsúfolt, de nem zavaróan, és az árak is egész jók. Egynapos diák volt 700 HUF, a bérlet is ilyen 6-7000 ami itt pesten azért jó ár.
(#33932) Radnix
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Miamiquake #33939 üzenetére
Hát, elég vegyes, maga a terem egy iskola? egyik emeletén van, vagy valami hasonló intézményben egy focipálya mellett. Nem tudom, hogy pontosan mire vagy kíváncsi, de mindenki köszönt távozáskor, meg megjövetelkor tehát elég családias lehet a légkör. A pultnál jó fejek voltak. Én a Vidához tudom csak hasonlítani, mert máshol még nem edzettem, voltál már ott?
-
Casanova*
veterán
tegnap szarul voltam,nagyon megvoltam fázva. óránként bevettem 1 gramm c vitamint,azaz egy nap 10 grammot. mára teljesen jól vagyok,teljesen kigyógyultam.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
lábra nem volt nagyobb?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat. Megpróbálom akkor kevesebb súllyal a fekvenyomást, és jobban figyelve a technikára. Plusz beiktatok törzserősítő gyakorlatokat is.
Valószínűleg fekvőzni fogok a hídtartás mellett. (Nyáron két hónapig fekvőztem, mert focin ellőtték a mutatóujjam, ezért nem tudtam fogni a rudat. Akkor semmi baja nem volt a derekamnak.) -
Dicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #33943 üzenetére
Talán befér az első ötbe neccesen...
-
Casanova*
veterán
válasz BÁ Nutrition #33949 üzenetére
hát Te gyúrsz amúgy?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs