- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Picit mintha elgurult volna a bogyó srácok. Elég a politizálásból, arra találtok kismillió másik fórumot. Köszi.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Woodslave
félisten
köszönjük crey
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
senior tag
Sziasztok!
Ajanljatok nekem legy' szives egy jo tomegnovelot. Nagyon regen Cytogen Whey Gainereztem, az nagyon hozott tomeget (foleg zsirba ), aztan Jumbokat is probaltam, azok sem rosszak.
Mai napig (ma fog elfogyni) BSN True Mass-ot szedtem, nem volt rossz, eleg igenyes cucc, de tul nagy tomeget nem hozott. Viszont nem puffaszt, nem akarom elhajlitani a rudat role, de azert sulyba tudtam feljebb menni vele.Most az alabbiak kozul szeretnek valasztani:
- MUSCLEMEDS CARNIVOR MASS - Tenyleg annyira jo, mint irjak? Tenyleg szuksegtelen a kreatin mellette? Mert van egy kis BioTech PH-X -es kreatinom, szeretnem melle tolni. Most ezzel szemezek!
- VPX Stealth
- UNIVERSAL NUTRITION GAIN FAST 3100
- Scitec MA Tank
Annyi elvarasom van, hogy lehetoseg szerint minel kevesebb cukor legyen benne. Az nem baj, ha zsir is jon vele, csak jojjenek a kilok! Kreatin nem szamit, hogy van-e benne, mert - ahogy irtam - ugyis van melle PH-X -em.
-
Woodslave
félisten
válasz Shadowbull #34754 üzenetére
jellemző, a gyúrás érdekel mindenkit a legkevésbé
-
-
Miamiquake
aktív tag
Jár innen valaki a Lantos Johnny Fitnessbe???
Please írjon rám akár PM-et ha igen, köszi.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Jim-Y
veterán
válasz Miamiquake #34760 üzenetére
Szia, én igen, nem túl régóta, úgy 4-5x voltam, de nem te vagy aki múltkor is rámírt?
-
Tulku
veterán
válasz Miamiquake #34760 üzenetére
Én igen..1/2 4 és 1/2 6 között általában megtalálsz ott...nagyon jó terem, csak ajánlani tudom!!!
-
senior tag
válasz stranger28 #34762 üzenetére
Aaa, nem vagyok olyan szinten, hogy ezzel ennyire komolyan foglalkozzak. Kenyelmesebb megoldas nekem, ha veszek egy dobozzal abbol, amiben minden bennevan, ami kell. Jobban szeretem a "matrixokat", mint a kulon osszekotyvasztott kiegeszitoket. Az ugy sem lesz ilyen, meg akkor nem kell egyenkent megvenni oket. Annyival nem olcsobb, hogy megerje nekem vele veszodni.
Egyre jobban tetszik ez a Carnivor Mass. Szivesen olvasnek par velemenyt azoktol, akik probaltak.
-
stranger28
addikt
válasz SocketA #34764 üzenetére
Nem vagy olyan szinten, hogy egy sékerbe önts fehérjét meg valami CH-t?
Hogyne lenne olcsóbb? 14 ezer, amit kinéztél és 14 adag. Tehát ezer forint minden adag és van benne 50g fehérje meg 125g szénhidrát, aminek egy része lassú felszívódású. Többi rizsát nem néztem, de biztos nem érnek dupla-tripla árat.
Kérdés a termék(tömegnövelő) alatt:
Kérdés (2012. 10. 10.)
Hali 18 év alatt lehet szedni ?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz stranger28 #34765 üzenetére
lehet, nyugodtan szedheted.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
törölt tag
Ma voltam ortopédián a több éve tartó derékfájásommal. Szokásos ismertetést megkaptam arról hogy a testépítés káros meg az egy hülyeség és azonnal abba kell hagyni... Az felvilágosítás után elküldött röntgenre amiből megmondta hogy gerincszalag szakadásom van, bár a röntgenes orvos szerint az ortopéd egy fasz (ezt így szószerint megmondta ) és ő nem lát szakadást. Úgyhogy okosabb nem lettem, de legalább a röntgenes csajszi megdicsért hogy milyen jól nézek ki (pedig nem is vagyok izmos ). Jövő héttől járok fizioterápiára, később meg elmegyek manuálterápiára is.
Edzést tekintve mostantólcsak mellbicepszjóval ritkábban fogok felhúzni és akkor is csak kis súllyal. -
kolosanyi
veterán
-
Shadowbull
addikt
válasz SocketA #34764 üzenetére
Igazabol kell bele feherje, kell bele ch (mondjuk szolocukor) aztan ennyi. Ha nem csak edzes utan iszol feherjet, hanem mondjuk reggel is, akkor maris egyszerubb a dolog.
Nalam ugy nez ki hogy van benne 40-50g feherje (most eppen myprotein izolatum) 40-50g szolocukor (az is a myproteintol) meg 10 g kreatin (az is).
Ezen kivul mi kene meg bele? raadasul tudod az aranyokat valtoztatni, peldaul dietaban csokkenteni a ch-t, novelni a feherjet, vagy ahogy tetszik.
Korabban en Volumass 35-ot nyomtam, de rajottem felesleges.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Shadowbull
addikt
válasz #65313280 #34768 üzenetére
tipikus magyar egeszsegugy. Azert kurvara nem mindegy, hogy szakadas van vagy nincs....
Amugy nekem is szokott fajni a derekam, foleg ha szarul mozdulok vagy ha megfazik. Kabe 20 eve kinlodok vele.
Magyarorszagon csak a vallukat vonogattak, itt mondtak meg mi baja.
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
senior tag
válasz stranger28 #34765 üzenetére
stranger28: 11.390.- Ft egy adag belole, szerintem ennyit siman meger, nagyon kivancsi vagyok erre a "marhahusos feherjere". Van benne feherje (ez a marhahus koncentrum, ami masban nincs benne, szoval az ara igy nem hasonlithato ossze mas termekekkel), szenhidrat (NULLA gramm cukorral! inzulin emelo szerekkel), vitaminok, kreatin monohidrat.... hat nekem akkoris az a velemenyem, hogy ennyi mindent nem nagyon lehetne sokkal olcsobban osszeszedni, ha utana szamolsz.
Illetve nekem megeri azt a par ezert Ft kulonbseget, hogy minden egyben van, es elvileg "elelmiszer mernokok" megfelelo aranyban allitottak ossze.Shadowbull: "Igazabol kell bele feherje, kell bele ch (mondjuk szolocukor) aztan ennyi"
Nem is ertem, akkor minek ez a sok hulye termek Ha tudtam volna, hogy ennyi a titok?!
Megyek veszek tejport, szolocukrot meg kristalycukorot, aztan kezododhet a tomegeles(#34774) Tulku: Na vegre valaki! Igen, amugy nem rossz otlet, de amit fent is irtam: Nekem ez igy egyszerubb, hogy belevagok par kanallal a shakerbe, aztan mehetek edzeni. Megvan benne minden, ami kell. Miert a feherje ennyivel olcsobb? Mindjart utananezek...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Tomegnovelo Feherje
netto tomeg 2590 g 908g
Ar 11.390.- 8.900.-
Feherje osszesen: 14 adag x 50g/adag = 700 gramm 33 adag x 23 g/adag = 759 grammTehat: A MASS-ban majdnem annyi feherje van, 2.500.- Ft-tal dragabb, viszont van benne 1750 gramm minosegi szenhidrat (inzulin fokozoval, cukor nelkul). Ennyibol Ti mit vennetek?
(#34776) Woodslave: Orulok neki, hogy igy szemelyeskedsz, amikor nem is ismersz. Megneznek egy kepet rolad. Bocsanat, hogy nekem igy "oreg fejjel" fontosabb a jo minoseg, es hogy mindent megkapjak egybe, mint az a par Ft, es hogy ne cukrot meg tejport zabaljak kiloszamra...
-
Woodslave
félisten
válasz SocketA #34777 üzenetére
keresgélj, rólam még videót is találsz. Amúgy arra gondoltam, hogy olyanok, akik minőséget keresnek de úgy hogy ne vigyenek be feleslegesen cukrot.
de attól hogy nem vagyok izmos még személyeskedhetek nem?
-
törölt tag
válasz Casanova* #34769 üzenetére
Inkább megyek zumbázni
(#34770) kolosanyi: MR-re majd kérek időpontot, mert ez így most érdekes hogy nem tudják eldönteni hogy el van szakadva vagy nincs.
(#34772) Shadowbull: Hát amikor mondtam az ortopéd orvosnak hogy fáj a derekam meg hogy gyúrok kb meg se akart vizsgálni...
-
Sotho
őstag
-Hogy halt meg a szőke nő?
-Elküldték emrre de ő amarra ment.[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz #65313280 #34781 üzenetére
nekem anno kibebaszottul fájt a derekam. gerinccsigolyám elmozdult a helyéről és begyulladt ott... csontkovács visszatette a helyére,helyrehozta pikk pakk. azóta nem fáj.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Yeffy
veterán
válasz kolosanyi #34687 üzenetére
valószínűleg mondjuk azért, mert ezek erő/alap gyakorlatok...
tudod: férffiasság sokaknál/általában az erő (is). ezek pedig ilyen"power" gyakszik.mondjuk a mai "férfiakat" nézve eléggé elhalóban van, mint faj, de azért még akadnak kivételes egyedek...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz Shadowbull #34711 üzenetére
... A kollegaim egy resze csak nez, masok megjegyzest tesznek hogy hogyan lehet virslit enni perec nelkul, mi van nem szereted a perecet kerdezik gunyosan. Aztan mindegyik olyan mint egy teleszart zokni, pocak, tunyasag, minden ami kell ilyen korban.
Bezzeg a nagyon kover kolleganot megszoljak a hata mogott mert kover, de azt is megszoljak aki nem akar kover lenni es edz meg odafigyel a kajara. Ez egy ilyen vilag, ok sem tudnak megszabadulni a megszokasaiktol, el sem tudjak kepzelni, hogy maskepp is lehet, ha olyat latnak, akkor belso kesztetest ereznek hogy beszoljanak, mert megbillenti a lelki egyensulyukat, hogy ok mindent tokeletesen csinalnak, mert maskepp nem is lehet.az ilyeneket meg nagy ívben le kell szarni. engem legalábbis évek óta nem foglalkoztatnak az ilyen barmok, akik a saját kínjaikat/lustaságaikat/sikertelenségüket, stb-jüket mások ócsárlásával vetítik ki...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
senior tag
válasz shteer #34791 üzenetére
(#34791) shteer Szerintem is folosleges lenne, ahogy elnezegetem a kepeidet. Azert jelentkezz be meg parszor a Colosseum fitnessbe, hatha attol majd megnossz Azert tenyleg kivancsi lennek, Neked mi kozod van a testepiteshez... na, befejeztem a szemelyeskedest, bocsi mindenkitol! Mar itt sem vagyok! Csook :*
-
panizzi
aktív tag
válasz SocketA #34792 üzenetére
tisztázni kell azért itt pár dolgot :
- lábazol-e?
- kesztyűben nyomsz-e fekve?
- megfogták-e már a bicepsed?
- tejjel iszod-e a fehérjét?
- evés közben mersz-e vizet inni?
- felhajtod-e a wc deszkát amikor éjjel ki mész pisálni?
- be van-e készítve ilyenkorra is egy adag marhahúsos fehérjeturmix?ezek a legfontosabb dolgok egy gyúrós életében, ha ezeket rendbetetted és el tudsz számolni magaddal, akkor jöhetnek a mátrixizés faxságok
go for it
-
senior tag
válasz panizzi #34798 üzenetére
Hat, ha ennyire erdekel:
- Igen, labazok
- Igen, kesztyuben, mert nem szeretnem, ha borkemenyedeses lenne a kezem (tudom, buzis, de ez van)
- Igen, fogtak mar meg a bicepszemet (is )
- Nem iszok semmit tejjel, mivel rontja a felszivodast ("A tej a kiscicanak valo")
- Edzes kozben muszaj vagyok vizet inni, altalaban fel-egy liter lecsuszik
- Nem hajtom fel; mivel sotetben megyek ki, leuluk ra
- Nincs bekeszitve, mert meg sosem ittam marhahusos feherjet De volt ra pelda, hogyha nem tudtam elalduni sokaig, vagy felkeltem, akkor ettem vagy ittam egy tomcsit. Neha lefekves elott is szoktam.Szoval mostmar megkapom a valaszt, hogy megvehetem-e magamnak eletem elso
szalonnasmarhahusos tomegnovelojet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest