Hirdetés

Aktív témák

  • Quan-Chi

    őstag

    válasz cerkarobi #13001 üzenetére

    - az a baj kedves barátom hogy elélvezel a + 5-10% fehérjetartalom ( ráadásul 30-50g közt iszol egy adagot, ahol ez a százalék különbség 2-3g-ot jelent ) és a mindenféle mátrix meg hozzáadott szarság láttán ! akkor miért van az hogy a legjobbnak tartott fehérjék csak 70-80% köztiek és semmi hozzáadott baromság sincs benne max egy kis emésztőenzim ?! a Peak termék címkéjének elolvasásához/értelmezéséhez kell egy lexikon / latin szótár / felsőfokú gyógynövény ismeret és kb másfél óra ! amennyi baromságot belepakolnak már várna az ember némi pluszt , és még annyit se ér mint egy olyan mibe csak fehérje van és semmi más ! ha tényleg olyan kurva jó lenne a Peak már más is rájött volna és sokkal nagyobb mennyiségben adnának el belőle nemcsak itt hanem bárhol a világon .
    - és igen is nagyon sokat számít hogy egy olyan bazi nagy piacon mint az amerikai milyenek a visszajelzések , ha 1millió emberből 900.000 azt mondja hogy jó , akkor az már valószínű jó , még akkor is ha alacsonyabb a fehérje tartalma ! nem kell ejakulálni egy hosszabb összetétel táblázattól ... mivel tejsavóról van szó minden esetben az aminosav profil nem lesz lényegesen eltérő !
    - soha nem fog kiderülni hogy milyen fehérjét vagy kieget fogyasztok mert bár Dym shakerem van, már jópár éves és a felírat mindenhonnan lekopott ! szóval akármi lehet.
    - azért ha megnézed , én több gyártó különböző termékeit ajánlom / fogyasztom . de te csak a Peak -et reklámozod na jó néha az ultimate-et is ( némelyiket úgy hogy ki se próbáltad :C ) és azt tartod az etalonnak ! eléggé elfogult vagy nem gondolod ?
    - a HSZ eid és a megnyilvánulásaid alapján kb 16-20 éves lehetsz , nem túl régen edzel szerintem innen ez a nagy fanatizmus és túlzott hit a kiegészítőkben . ha már annyi mindent próbáltál meg ilyen messzemenő következtetéseket tudsz levonni akár a semmiből is . igazán dobhatnál fel ide pár képet ! szerintem sokan kíváncsiak lennének az eddigi eredményeidre és munkádra ! egyszerűen látni szeretném hogy a Peak szupermátrixok hogyan torzították el gyönge testedet egy szörnyű izom kolosszussá ;]

    te okostojás , az az Universal gyártónak az Animal Pump terméke! ugyanis itt nem a gyártó neve az Animal , hanem a terméké :( ... és persze a 3 linkből mind a 3 ugyan arra a termékre mutat csak más oldalon ...

    [ Szerkesztve ]

    kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Aktív témák